• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardım

cicianne22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
49
14
3
32
Merhaba arkadaşlar ben dört ay önce doğum yaptım oğlum şimdi dört aylık eşim korunuyordu bu ay hasta olmadım bugün doktora gittim ve hamileyim üç haftalık ben buna hazır değilim oğlumda gebeliğim sonrunluydu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bebeğim çok küçük psikolojim bozuldu nolur yardım edin bana aldırmak istiyorum ama amalar çok lütfen fikir verin

3 haftalık henüz oluşmamış bile maddi açıdan değil ama psikolojik açıdan çok yorar sizi ne desem inanın bilemedim bende bu korkuyla çok zaman geçirdim ya hamile kalırsam naparım diye çok şükür bebeğim 16 aylık oldu şimdi biraz daha rahatım ama yani gerçektn çok zor bi durum eşiniz ne diyor peki?

Aldırmayın lütfen :(
Allahım sabrıını verir inşallah :(

Ben çok üzüldüm eşimde bana bıraktı sen nasıl istersen öyle olsun diyor oda şok da ben napcam bilmiyorum korunuyorduk nasıl oldu anlamadım lütfen rahatlatın beni aldırmak konusunda yanlış mı düşünüyorum ya keşke çocuğum bir yada iki yaşında olsaydı tereddüt etmeden doğururdum ama daha dört aylık ve oğlum bi yaşına girdikten bi hafta sürmeden tekrar doğum yapcam anne sütü veriyorum kesmek zorunda kalcam of

bence kesinlikle aldırmamalısın. o kadar cocuk sahibi olmak isteyen kadınlar var...
ne guzel hem cocukların beraber buyurler..

Ultrason da görülmedi kanda çktı sadece dr dış gebelik olabilir dedi pazartesi günü yine gel bakalım dedi henüz kese oluşmamış kasıklarım da çok ağrı var akıntım çok inşallah kendiliğinden düşer nolur dua edin çok fenayım

Ayy benim oglanda 4 aylık kendi basıma geldiğini dusundumde fena oldum..
Napicana gelince sen bilirsin fakat korunmaya rağmen olduysa Allahın vardır bir bildiği
Aldırmadan bile dort beş ay daha emzirebilirsin zannimca
Hayırlısı neyse o olsun hakkında canim

Korunmuş olmana rağmen olduysa vardır bu işte bir hikmet. Lütfen olumsuz düşünme. Arası çok az evet ama rabbim sana böyle bir güzelliği tekrar nasip etmiş. Vardır bir hayır de ve yola devam et.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Arkadaşlar lütfen yanımda olun ben çok kötüyüm beş haftalıkmış dr. Um ben kürtaj yapmam ilaç da vermem dedi düşük yapman için doğur dedi ama daha elimi karnıma koymuş değilim eşim mutlu ama psikolojim bozuldu beb ailemle aynı yerde oturmuyorum onlar ilçede kocam da sık götürmüyo beni keşke annemle aynı yerde otursaydık tereddüt etmeden doğururdum görümcemde benle yaşıyor bekar eşimin anne babası ölmüş kardeşi bizde kalıyo bana desteği hiç yok nefret ediyorum ondan oda psikolojimi bozuyo yardım edin bana

Arkadaşlar lütfen yanımda olun ben çok kötüyüm beş haftalıkmış dr. Um ben kürtaj yapmam ilaç da vermem dedi düşük yapman için doğur dedi ama daha elimi karnıma koymuş değilim eşim mutlu ama psikolojim bozuldu beb ailemle aynı yerde oturmuyorum onlar ilçede kocam da sık götürmüyo beni keşke annemle aynı yerde otursaydık tereddüt etmeden doğururdum görümcemde benle yaşıyor bekar eşimin anne babası ölmüş kardeşi bizde kalıyo bana desteği hiç yok nefret ediyorum ondan oda psikolojimi bozuyo yardım edin bana
Canım bu eşinle birlikte alabileceğin bir karar biz ne desek boş eğer erkek bebekse kalp atışları 6 haftafa başlar burdan olumlu olumsuz bişey yazarak doğmamış bebeğin günahına giremeyiz.. Bence eşinle beraber düşünün taşının ve hayırlısıyla bi karar verin..

Kızlar bu sabah lavaboya gittim bi damla kan geldi ama o kadar bu saate kadar başka bir şey yok napmalıyım

Ya aldırma düşmesi için de dua etme ne olur ya korunduğun halde halime kaldıysan vardır bunda bi hayır

Back