• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları acilll yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi missfener19o7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

missfener19o7

Ziyaretçi
ya arkadaslar ben lıse3 e gectım bu sene dershaneye gıtmem dogrumu yoksa daha erkenmı
annem daha erken dıyo ve gondermek ıstemıyo bense cok ıstıyom gıtmek son sene fazla ders bırakmak ıstemıyom sizce daha erkenmı bıran once yardımınızı beklıyom

ya yardım etcek kımse yokmu

merhaba missfener1907 bende lise 3e gectim bence erken degil hatta tam zamanı bende bu sene gidicem gitmen daha ii hem össye daha ii hazır olursun hemde konu kalmaz daha çok zamanın olur ben böle düşünüorum şahsen erken degil git derim ben...a.s

bana kalırsa lise sonda gitmen yeterli olucaktır. kendini çok fazla sıkmana gerek yok lise3'te. zaten lise sonda öyle bir maratona girceksin ki, lise 3'ümü boşuma harcamışım diyceksin, aynı konuları daha sıkı bi şekilde zaten görceksin çünkü. beni lise 1'den beri dersaneye vermişlerdi, son sınıfa kadar gitmedim :dance: son sınıf yeterli oldu. ;)

kendi imkanlarınla evde çalış ailenin gücü yoksa öyle yap maddi durum iyise git erken kalkan erken yol alır derler

sistem tamamen değişti eski sistem gibi kolay sınav beklemeyin artık şans faktörü kalkıyor daha yoğun derin bilgi isteniyor.öyle yoruma dayalı soru sayısı azalacak bence bu yıl başlamalısın sınav sistemine anca adapte olursun.

erken değil,imkanın varsa gitmelisin

Back