ACİLLL! Üniversitede Tekstil Teknolojisi Bölümü Nedir ?

Arnavutt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
108
3
29
Ben liseden giyim üretim teknolojileri alanı modelistlik bölümünden daha yeni mezun oldum ve geçiş hakkımı kullanıp 2 yıllık bölüme gitmek istiyorum ve seçebileceğim bölümler; Moda Tasarımı,Tekstil Mühendisliği veya Tekstil Teknolojisi ama bu Tekstil Teknolojisi hakkında hiçbir şey bilmiyorum,bu bölümde okuyan yada bilgisi olanlar lütfen bana akıl versin,biraz uzun oldu ama kusura bakmayın gerçekten çok kararsızım,cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarım

tekstil teknolojileri kabaca olarak boya baskı dokuma örme her türlü kimyasal ve mekanik işlemi kapsar sayısal bir bölümdür.eğlenceli ve bi o kadarda zordur.ama iş bulabilirsen mükemmel paralar kazanabilirsin.bunun yoluda staj yaptığın fabrikalarda gözünü açmak

Peki sence söylediğim bölümlerden hangisinde daha iyi iş imkanı vardır ve benim çizimlerimde güzeldir bunu da söyliyim o yüzden moda tasarım biraz daha cazip geliyo ama kararda veremiyorum bir de sayısalla aram pek iyi değildir de :)

moda tasarımda daha zor iş bulursun iş birazda şans işi

İki yıllık okuma lise sonda staj yapmışsındır ve modelistlikle ilgili değildir muhtemelen stajın bence 4 yıllık oku o staj yaptığın atölyeden dışarı çıkamazsın ve mühendisliğe geçemiyorsun onuda söyliyeyim ben senn yerinde olsam hayatta seçmem :) bende lisede modelistlik okudum o atölye ortamını gördükten sonra asla dedim ve dört yıllık için bi yerlerimi yırttım kazandımda :) hedeflerin büyükse seçme bi yıl hazırlan derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…