Acilll Satılık Lpgli Bora

arabanın resimlerini gördük
gerçekten güzelmiş
bi alıcı olarak söylemek isterimki bizim işimize gelir ama ucuza satıyosunuz aslında arabayı :)

evet aslında bıraz fıyatı yükseltsemmı acaba ya boyle dedınız sımdı kararsız kaldım hayırlısıyla bakalım neyse hayırlısı o olsun:)

bence fiyat bu ötv indirimleri ve krize göre iyi yükselirse talep azalır....

sıfır araçların fiyatları düştü çünkü.....

fiyat iyide kimsede para yok müşteri çıkmadı daha zaten 1 hafta kadar beklıycem olmadı galericilere satıcaz artık cunku acıl olarak paraya ıhtıyacımız varÇok üzgünüm çoook

canım bide özelliklerini yazsan modelini kilometresini v.s. yoksa yazdsında ben mi göremiyorum

2001 model diğer özelliklerini eşim daha iyi bilir yanlıs bısey yazmak ıstemem ben aksam onlarıda eklerım sayfaya

Son düzenleme:
paramız olsa eşim koşa koşa gelirdi valla tam istediği araba hayırlı satışlar canım

evet eşim bi arkadaşıyla görüştü perşembe günü buluşup arabayı göstericek anlasırlarsa satılacak yanı en gec perşembe satılır heralde hayırlısıyla bakalım:)

arkadaşım telefon numaranı ver biz arayacağız arabanıza talibiz ciddi alıcıyız senden hemen cevap bekliyorum olursa eşim hemen almaya gelcek özel mesaj at telefon numaranı bırak hemen ararız hadi bekliyorum

arkadaşım telefon numaranı ver biz arayacağız arabanıza talibiz ciddi alıcıyız senden hemen cevap bekliyorum olursa eşim hemen almaya gelcek özel mesaj at telefon numaranı bırak hemen ararız hadi bekliyorum

arkadaşım sen en ıısnı ona özelden tlfnunu bırak
bırak kı sıteye qırdığınde sen onlıne olmasan bıle o sana ulaşsın
şımdı anladım telaşının sebebını
hayırlısı olsun
kusura bakma sert çıktıysam ama anlıyamdam hak vereceğını umuyorum
hakkınzda hayırlıysa ınşallah alırsınız

aygerim sana özelden yazdım ancakk gelmedi galiba cevap vermedin?

arabamız 2001 model olup sınıfının en full modeli comfortline dir
lpg sıralı sistem voltran marka
160000 km de olup motorunda hiçbir arıza bulunmamaktadır
tüm bakımları 1buçuk ay önce yapılmıştır
6hava yastığı bulunmaktadır
siyah deri koltuk
avt marka araç içi tft ekran tv cd dvd ve hafıza kartı çalıştıran tv bulunmaktadır.
manuel vitesdir.
ayrıca camlar filmlidir ve 5 yıl garantilidir

inanın 7 aydır bora aradım temiz. ama bulamadım istediğim gibi. elimde 20 mnilyar nakit para vardı. gittim en sonunda opel corsa aldım yeni kasalardan. üstüne bide borçlandım 17 milyar. yani herşey nasip ama sinirlerim bozuldu şuan. çünkü ben bora hastasıydım bu arabaya karşı farklı bir sevgim var. niyetim ikinci el ama temiz araba almaktı borçlanmadan. ama olmadı. şimdi bu arabayı gördüm bayldım tam istediğim gibi. umarım değerinden fazlasına satarsın. ben şuan arabamı satmaya kalksam en fazla 26 milyar yapar. bende çok büyük zarara girdim ama napim. herşey nasip üzülmekle çözüm olunmuyor. umarım değerinden fazlasına satarsınız . allah yardımcınız olsun. araba harika. senağlama

sağol canım çok teşekkür ederim ama bizde cok zarar ettık ıcıne yaptıgımız masrafları bıle karsılamadı sattıgımız fıyat ama napalım işte sonucta kredı kartınada faız gelıyodu mecbur kaldık sattık yoksa arabam gercekten cok temızdı ne yapalım artık:teselli:

X