Acilll Satılık Lpgli Bora

kuseyy

Kocamın Kuzusuyummmmmmm:)
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
127
0
37
Çok Acil Arabamızı Satıyoruz Arabamız Temiz ve Kullanışlı Kredilerimizi Ödemek İçin Satıyoruz.Yani Tamamen İhtiyaçtan Yoksa Canım Arabamı Satmak İstemem Fiyatı 18,500tL İlgilenenler aşşağıdaki No dan Ulaşabilirler:

bu mesaj telefon numarası verildiği için editlenmiştir...

Son düzenleme:
aaa canm bizde araba almayı düşünüyoruz nişamlımla baktık göya piyasada indirim var diolar ama araba fiyatları çok uçuk kaç model sizinki arabanın resımlerini görmek istiyorum arabanın resımleri yokmu fiyatıda boraya göre baya uygunmuş kaydirigubbakcemile5

canım arabayla ılgılı butun bılgılerı aksama eklıycem resımlerıde akşam eklerim geröçekten ucuza satıyoruz gercekten paraya cok ıhtıyacımız var:)

merhaba kusey
bizde abime almayı düşünüyruz araştırıyoruz
arabanızın modeli nedir, ayrıca resimleri görürsek daha güzel karar verebiliriz
bu arada üzüldüm gerçeken satmanıza
sitedaş olduğumza göre bi indirim yaparsın artık :)

ayy evet canm Allah yardım etsın çok zor bişey borçlu olmak bizimde oyle evlilik hazırlıkları felan ınsanın belını bukuo

valla bakarız ya pazarlık payı herzaman vardır arabamız 2004 model fotoları aksama eklerım arkadaslar gercekten ılgılenıyosanız gerı donus yapın mirmirmirmir

İ:lepi:İşte Fotolar İlgilenenler için:):lepi:

Eklentiler

• $tn_Fotoğraf0058.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 151
  • $tn_Fotoğraf0059.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 143
  • $tn_Fotoğraf0060.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 119
  • $tn_Fotoğraf0064.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 141
  • $tn_Fotoğraf0065.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
aslında var ama resım fazla yuklemedı baska sayfadan resım yuklenıyosa atıyım sana

Son düzenleme:
arabanın ön kısmı

Eklentiler

• $bora1.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 132
slm sütlü gayfe arabanın önünüde yükledim bi bak istersen:)

resimleri koymussun hemen nişanlıma attım şekerim benim çok hoşuma gitti oda beğenir inş.

sıze yardımcı olmak amacıyla böle yaptım resımlerı
arabanız cıdden çok qüzelmış bu kadar nakıtım olsa düşünmeden alırdıım
alacak kışı de qüle qüle kullansın

şımdı dıkkatımı çektı arabada Sunroof bıle var
walla bu fıyata çook ıı
ama kusura bakmazsanız bışey sorcam
kazalı bı araçmı yoksa değerı bu değıl bnce

öncelikle teşekkür ederim resimler için azra kazalı değil zaten alacak olan servıse goturur ınanın ihtiyacımız var kredıler bızı cok bunalıma soktu değerı gercekten bu fıyat degıl ama bızım acılen paraya ıhtıyacımız oldugundan satımını kolaylastırmak ıcın degerının altında verıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…