Acilll Protez ve dikleştirme ameliyatıma son 2 gün

Voque

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
210
48
35
Uzun süredir düşündüğüm ameliyatı 2 gün sonra olacağım arkadaşlar ama grip oldum ne yapacağım bilmiyorum ertelensin istemiyorum böyle bir durum başına gelen var mı?

Doktor erteler mi erteledikçe daha çok stres olacağım ne yapmalıyım birisi ameliyat öncesi glutanyum serum taktırmıştı etkisi olur mu yarın yaptırıyım mı?

Geçmiş olsun ama bence doktorunuza danışmadan hiç bir şey yapmayın. Çünkü ameliyat öncesi son bir hafta ilaç vs yasak doktorunuzun her ayrıntıdan haberi olmalı. Eğer ertelenirse de hiç stres yapmayın kısmet deyip bence bir kaç gün daha bekleyebilirsiniz. Sonrasında daha güçlük yaşayacağınıza herşey normal olduğunda risksiz ameliyat olun derim.

Evet haklısınız ama 1 hafta ertelenmesi benim için çok sıkıntı olacak refakatçi açısından iş açısından doktoruma sordum 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum birşey olmaz dedi yarın bir arayıp daha detaylı konuşuyum teşekkür ederim ilginiz için

Rica ederim umarım gerçekten istediğiniz gibi ilerler süreciniz ve kolay bir şekilde atlatırsınız iyi geceler :)

ben ameliyattan önce enfeksiyon olmuştum ve ameliyat olmadan 1 gece öncesine kadar da antibiyotik ve türevi ilaçlar içtim doktor içebilirsin demişti hatta en sın antibiyotiği içtim, sonra bişe yiyip içmedim ve sabah ameliyata girdim

Ameliyattan 4 gün öncede acilde serum almıştım içinde neler neler vardı kimbilir ve ben astım ilacı da kullanıyordum ayrıca öksürüğümde vardı ama nedense ameliyat sonrası öksürüğüm kesildi öksürmek iyi olmuyor meme ameliyatında dikiş vs ağrı açısından yani.. ben resmen hasta hasta ameliyata girdim diyebilirim

Ya gerçekten mi beni çok rahatlattınız çok teşekkür ederim

Astiminiz varken iyi cesaret etmissinizzzz. Şimdi nasıl memnun kaldınız mı cesaretinize değdi mi

Ya gerçekten şaka gibi 2 hafta önce reglim bitmişti şimdi tekrar oldum

Astiminiz varken iyi cesaret etmissinizzzz. Şimdi nasıl memnun kaldınız mı cesaretinize değdi mi
Aslında astımım yok fakat o ilaçları kullanmam gerekmişti alerjik rinit atağı geçiriyordum vee evet kesinlikle değdii şuan 1 ayı geçti üzerinden çok memnunum

Ben de öyle Gripken aldı enfeksiyon olmadığı sürece sıkıntı olmazmış dün girdim ameliyata ilk

Bebeğiniz var galiba, zor oldu mu
Canım bebek mi desem çocuk mu bilmiyorum benim oglum 3 yaşını doldurdu evet zor oldu ama şöyle benim oglum bir canavar oldugu için yumruk attı ameliyat yerime sonra işte bandaj vardı 15 gün sen iyileşmedin mi dedi iyiyim annecim dedim çıkar o zaman onu dedi kucak istememesi avantaj oldu sadece, babası ve eve gelen yardımcı ilgilendi, ben kucagıma almadım sarılmak istediğinde de bacagımdan sarıldık birbirimize daha küçük olsa daha zor olurdu tabiki ama öyle aman aman zor olmadıı ne yalan söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…