• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll prolaktin süt hormonu adet geciktirir mi

Arkadaşlar doktora gittim 1 yıldan beri cocuğuö olmuyor diye tüm testlerimi yaptırdım prolaktin yüksekliği dışında çok şükür ki sorunum yok ama adetlerim genelde düzensizdir doktor dostinex verdi hem âdeti düzenler hemde düşürür diye adetim yine gecikti ama bu ilaç düzene sokuyor diyorlar test yaptım 2 gün önce gölge silik hafif kuruma çizgisidir diyorum büyük ihtimalle bu ilaca kullananlar düzensizlik devam etti mi
Canım ben dostınex kullanırken hamile olduğumu öğrendim hormon çabuk düşüyor ondan gebe kalmış olabilirsin

İnşallah ya biraz daha bekleyip test yapacağım korkuyorum artık test yapmaya:(
Ben 2 gebeliğimi de bu şekilde öğrendim dostınex kullandığım ay gebe kaldım tabi sağlıklı olmadı sonlandırdım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Prolaktin maalesef adeti etkiliyo bende tedavi görüyorum dostinex kullanıyorum hatta prolaktin hormunundan kaynaklı hipofiz bezimde adenom var. Ama değer düştükçe normale döndükçe adet düzene giriyo
Ne kadar büyük adenomunuz? Daha önce bebeğiniz oldu mu?

Hipofiz bezi adenomu kaynaklı prolaktinim yüksek. Uzun süre adet de olmadım. Dostinexle zamanla halloldu. Hamileliğimin 1. Ayında dostinex kullanmışım bilmeden. Kızım 4 aylık şimdi. Çok şükür. Kolay düşüyor prolaktin. Sorun etmeyin.

Hipofiz bezi adenomu kaynaklı prolaktinim yüksek. Uzun süre adet de olmadım. Dostinexle zamanla halloldu. Hamileliğimin 1. Ayında dostinex kullanmışım bilmeden. Kızım 4 aylık şimdi. Çok şükür. Kolay düşüyor prolaktin. Sorun etmeyin.
İnşallah düştüğü gibi hamile kalırım bende Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım

• Muhteşem
Reactions: Gao
104tü benimki evet. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey ❤️
İnşallah hepimiz için baskı altında olmasam süreci daha kolay atlatırım ama işte yapacak da Birsey yok dua edeceğim bol bol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah hepimiz için baskı altında olmasam süreci daha kolay atlatırım ama işte yapacak da Birsey yok dua edeceğim bol bol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım benim prolaktin değerini yükselten şeyler var incir vs gibi onları araştır onları bi süre tüketmemeye çalış ve yA sınırlandır en azından gebelik elde edene kadar

canım benim prolaktin değerini yükselten şeyler var incir vs gibi onları araştır onları bi süre tüketmemeye çalış ve yA sınırlandır en azından gebelik elde edene kadar

Dikkat ediyorum en önemlisi stresmiş ama işte elimden geleni yapıyorum ama bu hastalık süreci bebek süreci stres ister istemez oluyor

Back