Acilll pcolu olupta tedavi görenlerden yardımm...

HHAZAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
260
196
63
Arkadaşlar pcoluyum ve çocuk sahibi olamıyorum iyi bir tedavi için iyi bir doktorda bulamadım.bu konuda bana yardımcı olurmusunuz psikolojim bozuldu artık istanbulda bu hasTalığın tedavisini iyi bilen bir doktor varsa ismini verebilirseniz çok mutlu olurum..

canım bende pkoluyum ama istanbulda değilim kendini sıkma bu kadar canım ya soğan suuyunu denemişmiydin

canım bende pkoluyum ama istanbulda değilim kendini sıkma bu kadar canım ya soğan suuyunu denemişmiydin

evet canım ya denedim artık midem bulanıyo ondan iyice stres yaptım eşimde çok istiyo onuda düşünüyorum çokk bunaldım allh yardımcımız olsun inş

evet canım ya denedim artık midem bulanıyo ondan iyice stres yaptım eşimde çok istiyo onuda düşünüyorum çokk bunaldım allh yardımcımız olsun inş

stresli olmaman lazım canım zor ama kendine başka uğraşlar bul pkonun bütün özelliklerini taşıyomusun hormon bozukluğu kilo tüylenme regli olamama gibi

stresli olmaman lazım canım zor ama kendine başka uğraşlar bul pkonun bütün özelliklerini taşıyomusun hormon bozukluğu kilo tüylenme regli olamama gibi

evet canım hepsi var maalesef soğan suyuna başladım yine ama tedavimi takip edecek istediğim gibi bi doktorda bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…