Turşular Acilll lütfen Turşu konusunda fikirlerinize ihtiyacım var!!!

Yasenya35

🤘🏻❤"Bu da geçer ya hû."❤🤘🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
7
1
1
47
Merhabalar aranıza yeni katıldım, yardımınıza ihtiyacım var, moralim çok bozuk lütfen bir akıl verin.Geçen hafta kışlık turşumu kurdum ve bugün donduğunu gördüm.Çok canım sıkıldı. Yaşadığımız yer sıcak olduğu için uğur derin dondurucunun soğutucu özelliği olan dolaptan almıştım sırf turşu için geçen pazar günü kurdum bıraktım fakat küçük çocuğum şok dondurucu ayar düğmesiyle oynamış heralde ve hepsi donmuş ben şimdi napıcam lütfen çok canım sıkıldı, epeyce çok yapmıştım onca masraf onca emek boşa mı gitti şimdi ben ne yapayım başına böyle bişey gelen var mı yardım lütfen!!!!😭😭😭

Merhaba
Geçmiş olsun:)
Ne yazık ki donmuş turşunun dönüşü yok:)Yani hiç dondurmadım ama kışın bazen balkonda çok soğuk olunca donuyor:)Sonra o turşuların tadı ve kokuusu bozuluyor:(
Tabi buzu hiç erimezse yedikçe çıkartırsanız belki tadı bozulmaz ama eritirseniz onu kurtaramazsınız:)

Ben bileceğini düşündüğüm bi yönetciyi etiketledim. O size cevap verir. 🤗
Canım ben daha yeni giriş yaptım sırf bu konu için acemiyim yani😔ve de üzgün, çok ta bilgili değilim teşekkürler size, umarım yardımcı olacak birileri çıkar

Merhaba
Geçmiş olsun:)
Ne yazık ki donmuş turşunun dönüşü yok:)Yani hiç dondurmadım ama kışın bazen balkonda çok soğuk olunca donuyor:)Sonra o turşuların tadı ve kokuusu bozuluyor:KK43:
Tabi buzu hiç erimezse yedikçe çıkartırsanız belki tadı bozulmaz ama eritirseniz onu kurtaramazsınız:)
Teşekkür ederim, ama şimdi çok üzüldüm ya, boşa gitti onca emek masraf😢kalabalık bir aile olduğumuz için koca koca bidonlarda yapmıştım😭😭

Daha yeni kurduğum için tam fermente olmadığı için mecburen çözüdrmem gerekiyor, tadını almış olan bir turşu olsaydı belki yerken çözdürelebilirdi ama daha bir haftada olmamıştır ki😢

Daha yeni kurduğum için tam fermente olmadığı için mecburen çözüdrmem gerekiyor, tadını almış olan bir turşu olsaydı belki yerken çözdürelebilirdi ama daha bir haftada olmamıştır ki😢
O zaman çözdürün ve bekleyin :)Hatta aldığınız sonuç olumlu veya olumsuz bize yazarsanız belki birilerine faydası olur:)

O zaman çözdürün ve bekleyin :)Hatta aldığınız sonuç olumlu veya olumsuz bize yazarsanız belki birilerine faydası olur:)
Dolabımı şimdi normal soğutucu ayarına aldım ve zamana bıraktım bakalım zamanla bırakır kendini çözülür o zaman açıp bakıcam bir mucize olur mu bilemem ama sonucu sizinle paylaşırım inşaallah güzel haber vermek nasip olur, nasip...😔

Back
X