acilll koltuga uygun fon perde ve halı yardımı

Kırlent olarak da tek tondan ziyade örgü kullanmanı tavsiye ediyorum. Koltuğunla çok uyumlu olacağına inanıyorum. Bir kaç örnek vermek gerekirse şunlara göz atabilirsiniz ,

lambader kesınlıkle ıstıyorum canım zaten tsk

lambader kesınlıkle ıstıyorum canım zaten tsk
Rica ederim , hani salonunuzun boyutunu , orta sehpanızın olup olmayışını , odaya yemek masası yahut tv sehpası koyup koymayacağınızı falan bilsem ona göre de önerilerde bulunabilirim. Siz yeni mi evleneceksiniz bu arada yoksa kayınvalideniz boş bi odanız vardı oraya mı hediye koltuk almış ?

ıkı tane odam var suan planladıgım bırı buyuk orası olursa yemek masası koyacagım ama kucuk odayı secersem sadece tv sehpası ve orta sehpa olacak. henuz netlesmedı.

yenı evlı degılım 11. yılımıza gırdım ama yaklasık 10 yıldır oturdugum evımden tasınıyorum. bu nedenle kayınvalıdem suprız yapıpı bana baya bıseyler aldı saolsun. yenı eve yenı esya mantıgıyla :) buzdolabı bulasıkmakınası baza koltuk ankastre ocak vs :)))

Kaynanan seviyor maşallah belli :) Güle güle oturmak nasip olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…