acilll koltuga uygun fon perde ve halı yardımı

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.699
291
38
merhaba kızlar kayınvalıdem saolsun bana sormadan süprız yapmak ıstemıs ve bana bu koltugu almıs
sımdı odamı buna goree dekore edıcem mecburen oncelıkle sızce koltuk nasıl.
buna uygun halı fonperde ve ıstıyorum fon perdeye uygun kırlentlere kılıf dıkıcem olmazsa bırde.
yanı odada nasıl bır uyum saglayabılırım
aklımda turkuaz fusya narcıcegı gıbı renkler var
orta sehpa ve tv unıtesı fıkrıne de ıhtıyacım var :/ cok oldum farkındayım.
kafam cok karısık. acıl yardım edın bacılar banaaaa

Koltuk güzel bence pembe tonlarında döşe canlı durur fuşya da olsun pudra da

Şu koltuğunuzun ön kısmında görünen koltuğun rengi güzelmiş. Gök mavisi gibi olan da, kaldı mı hala fon kullanan?

Şu koltuğunuzun ön kısmında görünen koltuğun rengi güzelmiş. Gök mavisi gibi olan da, kaldı mı hala fon kullanan?
bılmem ben sevıyorum. herkes kullanıyor dıye kullanmak ıstemıyorum hoşuma gıdıyor yanlızca

Öncelikle güle güle kullanın. Ben ev dekorunda griye yumuşak bir sarı tonunu çok yakıştırıyorum, bir renk daha eklemek isterseniz mavinin yeşile dönük tonlarıyla güzel bir üçlü oluşturabilirsiniz, hem de artık sıkıcı olmaya başlayan pembeli morlu odalardan farklı olur.

fıkrınızı cok begendım ama bu tam grıde degıl cozemedım ne renk oldugunu F

Koltuk güzel bence. Koltuğun kendi kırlentlerini kesinlikle kullanmayın bence. Onlar yerine bir iki düz renk, birkaç tane desenli kırlent alın. Beğendiğim renkleri ekliyorum.

Eklentiler

• image.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 158
Gri ile hardal sarısı da güzel olabilir. Benim desenli gri-siyah koltuk takımım var, halım beyaz-simli gri desenleri var. Fon perde kullanmadım, blackout perde yaptırdım bir cesaret hardal sarısı seçtim çok güzel oldu bence :) tavsiye olunur. Bu arada koltukların çok güzel kumaşı da silinebiliyor çok kullanışlı, güle güle kullan.

bende oyle dusunuyorum kırlent almak yerıne kumas uzerıne kılıf gıbı dıkebılıırm fıkrım bu yonde renklere bayıldım cok tesekkur ederım

cok tesekkurler csanım tasıyelerını dıkkate alıcam.

Bence düşündüğünüz hareketli renk tonları çok çiğ kalır. Ben fon olarak şu tarz perdelerin yakışacağını düşünüyorum , hem hareket katmış olur hem de çiğ durmaz.

ve aydınlatmada lambader kullanmanızı tavsiye ederim , bence çok modern ve klas bir görüntü yaratabilir koltuğunuzun yanında. şunları yakıştırdım ben sizin koltuğunuza aydınlatmada.

Avize için de şunları önerebilirim.
http://www.koctas.com.tr/avizeler-ve-sarkitlar/philips-maupa-3-lu-avize/6784-11796/
http://www.koctas.com.tr/avizeler-ve-sarkitlar/philips-massive-stanton-uclu-sarkit/8364-13846/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…