bılmem ben sevıyorum. herkes kullanıyor dıye kullanmak ıstemıyorum hoşuma gıdıyor yanlızcaŞu koltuğunuzun ön kısmında görünen koltuğun rengi güzelmiş. Gök mavisi gibi olan da, kaldı mı hala fon kullanan?
Ben kullanıyorum fon. Fonsuz çok sade benceŞu koltuğunuzun ön kısmında görünen koltuğun rengi güzelmiş. Gök mavisi gibi olan da, kaldı mı hala fon kullanan?
banada oyle gelıyorBen kullanıyorum fon. Fonsuz çok sade bence
komık mı :)Güle güle kullanın : )
fıkrınızı cok begendım ama bu tam grıde degıl cozemedım ne renk oldugunuÖncelikle güle güle kullanın. Ben ev dekorunda griye yumuşak bir sarı tonunu çok yakıştırıyorum, bir renk daha eklemek isterseniz mavinin yeşile dönük tonlarıyla güzel bir üçlü oluşturabilirsiniz, hem de artık sıkıcı olmaya başlayan pembeli morlu odalardan farklı olur.
Hayır. Bu güzel bir temennidir aksine.komık mı :)
cok tesekkurler canımBencede koltukların çok güzel sari ve mavi kullanabilirsin hayırlı olsun canım
Koltuk güzel bence. Koltuğun kendi kırlentlerini kesinlikle kullanmayın bence. Onlar yerine bir iki düz renk, birkaç tane desenli kırlent alın. Beğendiğim renkleri ekliyorum.
Eki Görüntüle 1670606
Eki Görüntüle 1670584
Eki Görüntüle 1670614
Eki Görüntüle 1670616
Eki Görüntüle 1670619
cok tesekkurler csanım tasıyelerını dıkkate alıcam.Gri ile hardal sarısı da güzel olabilir. Benim desenli gri-siyah koltuk takımım var, halım beyaz-simli gri desenleri var. Fon perde kullanmadım, blackout perde yaptırdım bir cesaret hardal sarısı seçtim çok güzel oldu bence :) tavsiye olunur. Bu arada koltukların çok güzel kumaşı da silinebiliyor çok kullanışlı, güle güle kullan.