Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlillerini paylaşmamissiniz, gecmis olsun.Kızlar geçen yazmıştım oğlum grip diye kaç gündür hiç geçmedi bugünde çok ilerledi ateşlendi yeniden acile geldik kan alındı ciğer filmi çekildi serum verildi ama daha kana doktor bakamadi anlayan varmi
Antibiyotik verdi ama hastaneye yatış gerekebilir ddiMerhaba crp ve wbc artmış enfeksiyon için antibiyotik gerekebilir
Antibiyotik verdi ama hastaneye yatış gerekeMerhaba crp ve wbc artmış enfeksiyon için antibiyotik gerekebilir
Yok cnm yaGeçmiş olsun , büyük ihtimal ile unfleza gribine yakalanmıştır 3 4 gun şiddetli ateş oluyor , test yapmadılar mı asiri bi salgin var
Büyük ihtimal unfleza tecrübelerime dayanarak oyle beter bir şey ki rsv de ola bilir çok çok geçmiş olsun şuan durumu nasılAntibiyotik verdi ama hastaneye yatış gereke
Yok cnm ya
Büyük ihtimal unfleza tecrübelerime dayanarak oyle beter bir şey ki rsv de ola bilir çok çok geçmiş olsun şuan durumu nasıl
Bizim çocuk doktoru asla ilaç vermiyor sadece ağrı kesici ateş düşürücü birde tuzlu su buharı ben bal la tedavi ediyorum çocuğumu özelikle solunum yolu enfeksiyonuna inanılmaz iyi geliyor umarım bir an önce toparlanır çok geçmiş olsunKızlar geçen yazmıştım oğlum grip diye kaç gündür hiç geçmedi bugünde çok ilerledi ateşlendi yeniden acile geldik kan alındı ciğer filmi çekildi serum verildi ama daha kana doktor bakamadi anlayan varmi
Yani ilaç içmeden geçecek durumda değil bn evde yapıyorum ztn bitkisel ama çok ciddi solunum sıkıntısı var şuanBizim çocuk doktoru asla ilaç vermiyor sadece ağrı kesici ateş düşürücü birde tuzlu su buharı ben bal la tedavi ediyorum çocuğumu özelikle solunum yolu enfeksiyonuna inanılmaz iyi geliyor umarım bir an önce toparlanır çok geçmiş olsun
Evdeki tedavi yeterli gelmezse damardan antibiyotik vermesi de gerekebilir ondan yatış yaparım demiştirAntibiyotik verdi ama hastaneye yatış gerekebilir ddi
Evdeki tedavi yeterli gelmezse damardan antibiyotik vermesi de gerekebilir ondan yatış yaparım demiştir
Evet canm bakalım inşallah fayda ederEvdeki tedavi yeterli gelmezse damardan antibiyotik vermesi de gerekebilir ondan yatış yaparım demiştir
Evet canm bakalım inşallah fayda eder
Çok sağolunÇok geçmiş olsun
Yani hala çok öksürüyor ateşi arada bir var şimdi yine iğne vuruldu bide sabah iğnesi var bitiyorİyi akşamlar canim çocuğunun durumu nasil daha iyi mi
Rabbım bi an önce şifa versin çok zor ya cocuklar hasta oldu muYani hala çok öksürüyor ateşi arada bir var şimdi yine iğne vuruldu bide sabah iğnesi var bitiyor