• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll... Kanamam var...

brn88

!! AŞK !!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
1.117
2.385
83
Öncelikle merhaba,
4 haftalik hamileyim. Geçen hafta çarşamba günü keseyi gördük.
Cuma gece çok hafif yani 3-4 damla pembemsi kırmızı olarak kanamam oldu.
Cumartesi yani dün birkaç kez yine az miktarda kanamam oldu.
Bugün de sabahtan beri her tuvalet ihtiyacimda yine az miktarda oldu.
(1 saatte yada 1,5 saatte bir tuvalet ihtiyacım oluyor. Çok sık çıkıyorum tuvalete.)
Ayrıca 3 gündür de hastayım. Yatak döşek yatıyorum.
Dün akşam saatlerinde acile gittik. Doktor alttan muayene etti kesenin bozulmadigini ve Yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Şuan kesede sorun yok ama yarın ne olur bilemem dedi.
Bazen kasıklarımda ağrı ve kasılmalar oluyor. Korkuyorum ve endiseliyim. Az da olsa sürekli kan geliyor. Yarın doktoruma gidicem ama sürekli muayenede de bir sorun olur mu bilemiyorum.

Sizde de böyle bir sorun yada buna benzer bişey oldu mu acaba?

Dünden önceki betanız kaçtı, artışlar düzenli mı? Kanama varsa bence yarını beklemek yerine bugün tekrar acile gidip yine beta sayımına baktirin. Bugünü yarını olmaz, ertelemeyin. Yerleşme kanaması bu kadar sürmez.
Beta en son düzenli olarak artmıştı. Dün de 4072 çıktı. Ben de bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum ama eve gidince tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkma ve ayaklarının altına irice yastık koy yat sürekli dedi doktor.

Beta en son düzenli olarak artmıştı. Dün de 4072 çıktı. Ben de bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum ama eve gidince tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkma ve ayaklarının altına irice yastık koy yat sürekli dedi doktor.
Kanama rengin ne durumda?
Iç çamaşıra çok bulaşıyor mu?

Az miktarda ama sürekli oluyor. Günlük Ped kullanıyorum o yüzden. İlk başta pembemsi kırmızıydi. Suan kahverengimsi.
Ben tekrar söyleyeyim, önemli bir şey olmayabilir. Ama oladabilir. Kırmızı kanama için kontrol önemli. Bebisten önemli değil, tekrar bir kontrol olun isterseniz. Yarına kadar beklemeden?

Ben tekrar söyleyeyim, önemli bir şey olmayabilir. Ama oladabilir. Kırmızı kanama için kontrol önemli. Bebisten önemli değil, tekrar bir kontrol olun isterseniz. Yarına kadar beklemeden?
Tamam tekrar gideyim en iyisi bugün kontrole. Alttan muayene ettikleri için acaba sık muayenenin de bir zararı olur mu

Az miktarda ama sürekli oluyor. Günlük Ped kullanıyorum o yüzden. İlk başta pembemsi kırmızıydi. Suan kahverengimsi.

Canım progestan vermesi gerekir aslında. Rşine söyle alsın progrstan genelde veriyorlar kahve rengi akıntı olduğunda. Brnde de olmuştu direk onu verdi zararı da yok hemen kesiyor. Hatta şimdi de olmuş bende direk progestan aldım :(

Canım progestan vermesi gerekir aslında. Rşine söyle alsın progrstan genelde veriyorlar kahve rengi akıntı olduğunda. Brnde de olmuştu direk onu verdi zararı da yok hemen kesiyor. Hatta şimdi de olmuş bende direk progestan aldım :KK43:
Neden vermedi ki doktor bana?
Bazen bu doktorları dovesim geliyor :işsiz:

tekrardan doktora gidin Allah acil şifa versin❣

Canm bana yerleşme kanaması gibi geldi ama tabi bilemem, kötü bisey değildir inşaAllah dua et içini ferah tut

tekrardan doktora gidin Allah acil şifa versin❣
Runkli Runkli az önce çıktım hastaneden. 10 gün boyunca kipraşmadan yat dinle dedi. Kesede sorun yokmuş. Minnak bebis im suan iyiymiş çok şükür. Kanama olabilir normal dedi. Hamilelik herkeste farklı reaksiyon gosteriyormus. Ama ben ikna olmadım. Yarın tekrar gidicem.

Runkli Runkli az önce çıktım hastaneden. 10 gün boyunca kipraşmadan yat dinle dedi. Kesede sorun yokmuş. Minnak bebis im suan iyiymiş çok şükür. Kanama olabilir normal dedi. Hamilelik herkeste farklı reaksiyon gosteriyormus. Ama ben ikna olmadım. Yarın tekrar gidicem.
ohh ne güzel inşAllah dahada iyi olursun ❣

Back