Tırnak?tırnak battı sanırım çok az kanama oldu
Tirnakmi?Enfeksiyon filan kapa bilirsiniz bu arada tirnakda mikrop çokMerhabalar eşimle ilişkiye girdik ilişki esnasında vajina içimde kanama oldu tırnak battı sanırım çok az kanama oldu daha sonrasında duş aldım fakat devam ediyor az olmasına rağmen bir sorun olur mu acaba
Eşim parmağı ile vajinamda gel git yaparken ani hareket oldu sanırım tırnağı vajinamıın içinde biryere battı sanırım oda kanama yptı dün gece oldu hafif yara acıldı oranın kanaması oluyor dün geceden beri devam ediyor ama aşırı bir kan değilKonuyu net olarak okuyup anlayan birisi bana özetleyebilir mi ?
Her okuduğum da kafam daha çok karıştı.
Konunun içeriğine entegre olamadım ?
Ya prmakta tırnak yokmu tırnak battı ani hareketten o da kanama yaptıVajina içini tırnaklıyonuzmu
Hahaha cok komik değil arkadaşım bilerek yapılmadı yaTirnak ? Et batmasi kalkmasi bunlar ne ya hahah
Hemen tıkadım sürekli günlük pedimi de değiştiriyorum dikkat ediyorum da bu küçük yara kapanır mı acabaTirnakmi?Enfeksiyon filan kapa bilirsiniz bu arada tirnakda mikrop çok
Kel alakaTırnak ; ben ne alaka ?
Kanama ciddiyse doktora gidin benceHemen tıkadım sürekli günlük pedimi de değiştiriyorum dikkat ediyorum da bu küçük yara kapanır mı acaba
Yani öyle yapacağım kimsenin bşr fikri yok teşekkürlerKanama ciddiyse doktora gidin bence