Acilll kanamaa

Yani öyle yapacağım kimsenin bşr fikri yok teşekkürler
Beklediğin hata zaten bacım.
Sonuçta bir yara var. Hemde kanayan bir yara.
Buradan kimsenin bunu durduramayacağı ve pansuman edemeyeceğine göre ...
Neyse fazla uzatmayayım.
Mesajımın anlaşıldığını düşünüyorum.

İlaveten ; insanların konu başlığınıza verdiği cevaplara da alaycı şekilde yaklaşmanız , ter cevaplar vermeniz hoş olmamış.

Beklediğin hata zaten bacım.
Sonuçta bir yara var. Hemde kanayan bir yara.
Buradan kimsenin bunu durduramayacağı ve pansuman edemeyeceğine göre ...
Neyse fazla uzatmayayım.
Mesajımın anlaşıldığını düşünüyorum.

İlaveten ; insanların konu başlığınıza verdiği cevaplara da alaycı şekilde yaklaşmanız , ter cevaplar vermeniz hoş olmamış.
Bende buraya bir çözüm yolu varmı bir bilen vardır diye sormak için yazıyorum aslında söz konusu dalga geçer gibi yorum yapmışlar ayıp eden buraya bilmeden yorum yapanlar inş Allah kimsenin başına getirmez insanlık olsa bu şekilde yaklaşmazlar iyi günler.
Alaycı bir durum söz konusu dahi değildir

Sonucta ıslak bölge enfeksiyona her zaman açık.Doktora gidip bi merhem alabilirsiniz.Tırnak en fazla cizmistir heralde ama mikrop kaparsa sıkıntı verir.Geçmiş olsun.Arada tırnak kontrolü yapmak lazım demekki 🙂

Hemen tıkadım sürekli günlük pedimi de değiştiriyorum dikkat ediyorum da bu küçük yara kapanır mı acaba
Neyi tıkadınız hemen? Tırnak mikrop yuvası. Böyle fantazilere girişiyorsa eşiniz bir zahmet tırnakları kesecek. Mikrop kapıp kapmayacağınızı bilemeyiz. Yara yapmışsınız muhtemelen

Neyi tıkadınız hemen? Tırnak mikrop yuvası. Böyle fantazilere girişiyorsa eşiniz bir zahmet tırnakları kesecek. Mikrop kapıp kapmayacağınızı bilemeyiz. Yara yapmışsınız muhtemelen
Yıkadım yazacaktım 🤣 ben şimdi folikasit kullanıyorum ama baktığım zaman yerleşme kanaması da olabilir diyorlar içten gelen bir kanama olduğunu söyledi doktor

X