How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları ACİLLL fıtık ameliyatı hakkında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
mrb arkadaşlar kardeşimin 1 aylık oğlu yarın kasık fıtığı ameliyatı olucak.bu durumu yaşayan varmı .ameiyatr öncesi ve sonrası neler yapılmalı.ne kadar zamanda iyileşir.çok ağlıyo ve az uyuyo bundan olabilrmi ve ameliyattan sonra uykusu fln düzelirmi

canım öncelikle geçmiş olsun.. Aynı durumu ben de yaşadım,benim oğlum 18 günlüktü bu ameliyatı olduğunda,iyi bir çocuk cerrahı bulduk aynı anda sünnetini de yaptırdık,ameliyattan uyanması biraz uzun sürdü ,sonrasında ağrı kesici fitil verdik 1 hafta boyunca... zaten o fitil de uyuttu oğlumu,daha az hissetti acıyı (umarım öyle olmuştur) çünkü pek ağlamadı ,ama ilk gece çok önemli biz başında nöbet tuttuk sabaha kadar... Sonrasında 1 hafta içinde herşey düzeldi,şimdi oğlum 11 aylık dikiş yerleri bile belli değil.. İlk başta ben de çok ağlamıştım am bu sık karşılşılan bir ameliyatmış,içinizi rahat tutun yani.....

benim yeğenimde birkaç aylıkken hem sünnet hem kasık fıtığından ameliyat oldu..
ameliyat öncesinde inanılmaz huzursuz sürekli ağlayan bir bebekti..
elbette sonuçta bir ameliyat..biz birkaç gece nöbet tuttuk yanında..çok şükür ameliyattan sonra çok mutlu bir bebek oldu şimdi 5 yaşında şimdi ameliyat izi bile yok :)
geçmiş olsun şimdiden

Back