acilll cevap lütfen kaşıntıdan ölebilirimmmmm !!:(

gzm2628

Gizem
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
7.988
1.507
173
İstanbul
kızlar cildiyeye açtım konuyu ama orda kimse yazmıyo kötü durumdayım yüzüm aşırı kaşınıyo kabardı yarına randevu aldım ama şuan dayanamıyorum bu kaşıntı ve sızıyı hafifletcek önerisi olan varmııııı :(

Geçmiş olsun canım, kaşıntıyı öyle şak diye kesen bir tek ovadril losyonu biliyorum ama onu da bu saatte bulabilir misin bilmem. Kaşıntın neden neyin var ki

Geçmiş olsun canım, kaşıntıyı öyle şak diye kesen bir tek ovadril losyonu biliyorum ama onu da bu saatte bulabilir misin bilmem. Kaşıntın neden neyin var ki

çok teşekkür ederim canım hiçbieşyim yoktu 2 gün önceye kadar 2 gün önce bi svilceler çıktı garip garip bu akşamdan beride göz altlarım elmacık kemiğim minik minik kabardı sanki su toplamış gibi kaşınıyo kaşıyamıyorum acıdan sızlıyo anlamadım hiçbişeyy :(:(
cilt temizleme losyonuyla masaj yaptım bişeyler yaptım ama malesef boynuma inmeye başladı kızarıklıklar hattaa

Fenistil jel iyi gelirdi bana...
Nöbetçi eczane bulsanız iyi olur.
Kaşıntı fecidir...
İyi bilirim..
Soğuk suyla yıkayın bir de.

bir bardak suya bir tatlı kaşığı şeker koy karıştır ve iç.
şekerli su kaşıntını hafifletecektir.
karaciğerden gelen basit bi problemse eğer kızarıklıklarını dahi söndürebilir.

Fenistil jel iyi gelirdi bana...
Nöbetçi eczane bulsanız iyi olur.
Kaşıntı fecidir...
İyi bilirim..
Soğuk suyla yıkayın bir de.

şuan eczane imkanım yok ama soğuk suyla yıkamaya gidiyorum şimdi çok teşekkür ederimm sabaha kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumm :(

kaynar su değil dimi canım normal ısıdaki suya yapiyim bunu

Gerçekten mi?
Yanlış anlamazsanız nasıl bu kadar emin konuştuğunuzu merak ettim.
Şeker karaciğerimize daha çok zarar vermesin...
Sorgulamak amaçlı değil yanlış anlamayın sadece bilgilenmek istedim.

çok teşekkür ederim canım hiçbieşyim yoktu 2 gün önceye kadar 2 gün önce bi svilceler çıktı garip garip bu akşamdan beride göz altlarım elmacık kemiğim minik minik kabardı sanki su toplamış gibi kaşınıyo kaşıyamıyorum acıdan sızlıyo anlamadım hiçbişeyy :(:(
cilt temizleme losyonuyla masaj yaptım bişeyler yaptım ama malesef boynuma inmeye başladı kızarıklıklar hattaa

Gecmis olsun canim,ilac oneremem cunku herkesin cilt yapisi farkli ama yasadigin olay su cicegi olabilir m ben yillar oncr cikardigimda once sivilce gibi daha sonra goz altlarim,elmacik kemiklerim kabarmisti ve feci sekilde kasiniyordu daha sonra kabarciklar boyun kismima ve butun vucudumu kapladi hatta saclarimin icini bile doktora gittigimde su cicegi oldugumu soyledi bir krem vermisti ama butun vucudum nasil kasiniyordu krem bile fayda etmedi seninkide su cicegi olabilir mi belirtilerimiz ayniydi.

Gerçekten mi?
Yanlış anlamazsanız nasıl bu kadar emin konuştuğunuzu merak ettim.
Şeker karaciğerimize daha çok zarar vermesin...
Sorgulamak amaçlı değil yanlış anlamayın sadece bilgilenmek istedim.

babamın fazla ilaç kullandığı için tansiyon vs ilaçları karaciğerinde yağlanma meydana gelmiş
artık ilaç kullanmaktan kaçınsa da zaman zaman bazı antibiyotikler ağrı kesiciler yutuyor söz dinlemeyip
boynunda yüzünde kızarıklıklar oluşuyor o an ve kaşınıyor
doktoruna sorduğunda yutmamaya çalış yağlanman artar
ama olur da mecbur kalır yutarsan anlık kaşıntı ve kızarıklığın için şekerli su iç, şekerli su çoğu kaşıntıya iyi gelir demiş
o da böyle istisnai ilaç kullanımları sonrası oluşan kaşıntıları kızarıklıkları için şekerli su içiyor
bir kaç saate kalmadan sönüyor lekeler ve kaşıntısı geçiyor

ovadril losyon kaşıntıyı kesiyor şimdilik bulabilirsen çözüm olabilir.geçmiş olsun

alerji mi acaba ,alerji $urubu iyi gelebilirdi ama onuda bulamazsin ki $imdi

Gecmis olsun canim,ilac oneremem cunku herkesin cilt yapisi farkli ama yasadigin olay su cicegi olabilir m ben yillar oncr cikardigimda once sivilce gibi daha sonra goz altlarim,elmacik kemiklerim kabarmisti ve feci sekilde kasiniyordu daha sonra kabarciklar boyun kismima ve butun vucudumu kapladi hatta saclarimin icini bile doktora gittigimde su cicegi oldugumu soyledi bir krem vermisti ama butun vucudum nasil kasiniyordu krem bile fayda etmedi seninkide su cicegi olabilir mi belirtilerimiz ayniydi.

ya hayır kafa derimde kaşınıyo alnımın üst tarafı özellikle su çiçeği çıkardımmı acaba ben bilmiyorumki olabilir ama olmasın vize haftammm:14: sabah gidicem randevu aldım öyleyse eğer ne kadar geçmişti canım seninnn çok teşekkür ederim :)

babamın fazla ilaç kullandığı için tansiyon vs ilaçları karaciğerinde yağlanma meydana gelmiş
artık ilaç kullanmaktan kaçınsa da zaman zaman bazı antibiyotikler ağrı kesiciler yutuyor söz dinlemeyip
boynunda yüzünde kızarıklıklar oluşuyor o an ve kaşınıyor
doktoruna sorduğunda yutmamaya çalış yağlanman artar
ama olur da mecbur kalır yutarsan anlık kaşıntı ve kızarıklığın için şekerli su iç, şekerli su çoğu kaşıntıya iyi gelir demiş
o da böyle istisnai ilaç kullanımları sonrası oluşan kaşıntıları kızarıklıkları için şekerli su içiyor
bir kaç saate kalmadan sönüyor lekeler ve kaşıntısı geçiyor

Çok çok teşekkür ederim,verdiğiniz bilgiler için.
Emin olun çok işime yarayacak.
Konu sahibine de babanıza da çok geçmiş olsun.

ovadril losyon kaşıntıyı kesiyor şimdilik bulabilirsen çözüm olabilir.geçmiş olsun

teşekkür ederim şuan daha çok evde yapılabilcek bişiler denemem lazım hiç ilaç yok çünkü cilt sorunu için :/
alerji mi acaba ,alerji $urubu iyi gelebilirdi ama onuda bulamazsin ki $imdi
olabilir valla bi değişik oldu kızarık kızarık kabarık sadece burnumun yan tarafları elmacık kemiklerim ama kızarıklık olmayan geri kalan bütün suratım boynum kaşınıyo kızarması ve kabarması yakındır yanii :(

Back
X