acilll burun kanaması

kusura bakmayın böyle sürekli soruyorum çok endişeliyim en azından içim rahat eder diye
Neden endişe etginizki sorun değil ama o dediğiniz değer ne bilmiyorum .. ama bu dediğim hastalık kanın sıvı olması trombozitlerin az olmasından kaynaklı .

Evet biliyorum aptt degeri yükselince kanama biraz zor duruyor
Yani ara ara yükseliyor galiba bir ara 3 sene durdu k1 vitami almıştım damla olarak . Birde 2 sene önce 10 gün kortizon kullandım ondan berri yine kanamam yok . Ama vucüdum çok morarır bacağımı bir yere vururum siyahlaşır eşimin anlı geçenlerde gözüme değidi morardı alıştım ben. Ameliyatlar içinde doktorumun hazırladığı ilaçlar var ne yapılması gerekiyor diye . Her bölüm için ayrı dosya . Yanımada kimlik yaptıracağım olurda yanlız birşey olursa diye . Allah korusun . Kan grubunuz ne ? 0 negatiflerde oluyormuş genelde

0 pozitif Allah herkese şifa versin isallah

Evet 0 kan gruplarında görülmesi daha çok olasıymış hematoloji ye gittinimiz ne dediler ?
Yok gimedik daha ara ara burnu kanardi sonra birkere kanamayi zor durdurduk acile gittik doktor degeri yükselmiş bisey olmaz dediler sonrasında cocuk doktoruna gittiğimizde hersey normaldi bisey cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…