acilll burun kanaması

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
arkadaşlar önden ve arkadan burun kanaması diyorlar
önden mi arkadan mı kanadığını nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz
neden oluyor

Süreklimi oluyor tek bi tarafmı her iki tarafmı vsvs gibi sorular önemli . Önden arkadan ilk kez duydum bende 6 yıl düzenli tek taraflı kanadı neden olduğunu kimse anlamamıştıkı 3 ay önce tesadüfen öğrendik 7 günlük bi vitamin kullandım ve şuan allaha şükür kanamam olmuyor . Kan grubundan olabiliyo vitamin olabiliyo uzun vadali bi kanamaysa değiş hastalıklardan şüpheleniyo iyi bakılması gerek

benim oglumdada oluyor kanama..birde o burnunu karistiriyor sanirim uyku arasinda. gecen sabah 6 da kalkmis gelmis anneee burnum kaniyor. arka mi on mu hic duymadim ya? ama @deliha86 nin dedigi gibi kilcal damar catlamasi oluyor genelde

düzenli derken kaç gün aralıklarla oluyordu sizinki. sağ mı sol mu

düzenli derken kaç gün aralıklarla oluyordu sizinki. sağ mı sol mu
Allahın her günü olduğunu bilriim özelliklede sonbahar kış aylarında bazen günde 2 kez olurdu nereye gittiysem anlamadılar öyle kılcal damar çatlaması delanda değildi tesafüf üzerine çözüldü

Canım nasıl çözüldü benim babamında sürekli burnu kanıyo bazen haftanın 4 5 günü kaç tane KBB ye götürdüm bilmiyorum babam kan sulandırıcı kullanıyo ondan diyorlar ama hep aynı delik aynı nokta tampon yapıp birkaç saat bekliyoruz geçiyo bazen acile gidip tampon taktırıyoruz fln bi çözüm bulamadık ya

Kan grubu ne canım ? Genelde sık görülmedi için pek kimse bulamıyo ama kan hastalığı gibi bişey . Hstalıkta değilde bilmesen sıkıntı oluyo .

Yok canım benimki 0rh pozitif buda tromboze yapa biliuo kanda östrojen artıyo ve burun kanaması yapıyo bazı durumlarda . Hatta doktor baya şaşırdı en akla gelinmiyecek şey bu dedi . Tabi vücusum hemen biyere değse morarıyor kan versem morarıyodu bundan şüphelendi jinekologum ve doğum kontrol hapı yazmadan test istedi .( çünki tromboze riskinde kullanıldığında kan pırtılaşıp ya beyne ya böbreklere gidip ölümle sonuçlandırıyo) O şekildede ortaya çıktı .şuanda 1seneye yakın oldu 6 ayda bir kan veriyorum ben 7 gün k vitamin damlası aldım 10 damla ama daha fazlasını vermediler oda geçirdi şükür . Babanda bi baktıra bilir ama . K vitamini eksikliği varmı nedenleri ne en akla gelinmiycek şey çıkıyo

Babam Coumadin kullanıyor canım o yüzden K vitamininden fakir beslenmesi gerekiyor valla anlamıyorum ben otururken bir anda burnu kanıyor üç gündür kanamadı çok şükür ama dediğim gibi her an kanayabilir

Babam Coumadin kullanıyor canım o yüzden K vitamininden fakir beslenmesi gerekiyor valla anlamıyorum ben otururken bir anda burnu kanıyor üç gündür kanamadı çok şükür ama dediğim gibi her an kanayabilir
K vitamini yönünden fakirse bunu doktorla görüşşsün burun kanamasını bağlamıyolar neden olarak çünki öok nadir olan bişey diye benim aile hekimi ve kulak burun boğaz doktorum çok şaşırdı bu şekilde çıkıp k vitaminin yaptığına sonradan evet doğru ama çok çok nadir görülür diye akıllarına gelmemiş . İşte ayrıntılı bi tahlilde k citamini eksikliği çuktı ve 7 günlük bi tedavi şuan allaha şükür iyim . Kan tahlili yaptırın kesin k vitamini çok düşükse doktorunuza deyin takviye yapsın . O çok fazla kullanılamıyo mağlesef zaten gittiğimde ilacı kullanıp doktor eğer geçmediyse vitamine devam edemiyosun sebzelerden almaya çalış bol bol demişti . Şimdilik o arayı kapattım ilaçla sebzeleride bol yiyorum ama düşmesin diye . Tavsiyem bi tahlil ve doktorla görüşün çok kan kaybı baş dönmesi felan çok yapıyo ve kolay durmuyo k vitamini eksikliğinde olan kanama .

Merhaba sizin hangi testte belli oldu acaba

Merhaba sizin hangi testte belli oldu acaba
Von Willebrand testinde beli oldu hastalığın adıda buymuş zaten . Her yerde söylemem Lazım . Normal ağrıkesici alamıyorum mesela aspirin ibu profen tarzı ilaçlar yasak .

Von Willebrand testinde beli oldu hastalığın adıda buymuş zaten . Her yerde söylemem Lazım . Normal ağrıkesici alamıyorum mesela aspirin ibu profen tarzı ilaçlar yasaklar

Von Willebrand testinde beli oldu hastalığın adıda buymuş zaten . Her yerde söylemem Lazım . Normal ağrıkesici alamıyorum mesela aspirin ibu profen tarzı ilaçlar yasak .
Kac yaşından beri burun kanamaniz başladı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…