• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll... Beta hcg değerim çok hızlı artıyor ikiz olabilir mi

btkonya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
12
0
6
34
İstanbul
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde adetime bir hafta vardı pzartesi günüydü 37 idi.. 2 gün sonra çarşamba günü 130 a ve 5 gün sonra pazartesiye 1900 çıkmış yani adet olmam gereken gün 1900 olmuş sizce de çok fazla artmıyormu.. ben 2 günde bir 1,5-2 kat artar diye bliyorum bizimkisi 4-5-6 kata artıyor lütfen bilenler cvap yazsınlarrr bilmeyenlerde kendi gebeliklerindeki artışı yazabilirlermi lütfen

dr a gidip keseye baktırdınızmı değer yükselmıs böyle hızlı yükselısler ıkız yada dıs gebelik olabılıyor bıran evvel keseye baktırın bence baktırmadıysanz

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde adetime bir hafta vardı pzartesi günüydü 37 idi.. 2 gün sonra çarşamba günü 130 a ve 5 gün sonra pazartesiye 1900 çıkmış yani adet olmam gereken gün 1900 olmuş sizce de çok fazla artmıyormu.. ben 2 günde bir 1,5-2 kat artar diye bliyorum bizimkisi 4-5-6 kata artıyor lütfen bilenler cvap yazsınlarrr bilmeyenlerde kendi gebeliklerindeki artışı yazabilirlermi lütfen

ya ikiz gebelik yada döllenme bi önceki adet öncesi oldu üstüne görme dedikleri şey yani ikisinden biri genelde öyle diyolar dr lar dış gebelikte değer yükselmez çünkü

ya ikiz gebelik yada döllenme bi önceki adet öncesi oldu üstüne görme dedikleri şey yani ikisinden biri genelde öyle diyolar dr lar dış gebelikte değer yükselmez çünkü

evet pardon dıs gebelik değil mol gebelikti degerlerın cok yükseldiği

mol gebelik ne oluyoki arkadslar. önceki dönemden olamaz arkdasım çünkü şubatın 13ünde kadındogumcuya gitmiştim 2 tane yumurtam vardı çatlamak üzere demişti zaten o ay kaldım hemen. tedaviyle değil ama yumurtlamama baktırmıştım tesadüf o ay :) bana çoğul gebelik gibi geliyor ama çoğul olan gebeliklerde 2. veya 3 .aydan sonra kendini ultrasonda belli ediymos ilk gebeliğim çok heyecanlıyım aslında ikiz olsunda isterim ama ailede yokk

mol gebelik ne oluyoki arkadslar. önceki dönemden olamaz arkdasım çünkü şubatın 13ünde kadındogumcuya gitmiştim 2 tane yumurtam vardı çatlamak üzere demişti zaten o ay kaldım hemen. tedaviyle değil ama yumurtlamama baktırmıştım tesadüf o ay :) bana çoğul gebelik gibi geliyor ama çoğul olan gebeliklerde 2. veya 3 .aydan sonra kendini ultrasonda belli ediymos ilk gebeliğim çok heyecanlıyım aslında ikiz olsunda isterim ama ailede yokk

hayırlısı olsun arkadaşım. sen tedbiri elden bırakma kan testini tekrarlat ve vajinal ultrasonda görünmesi gerekiyor ikiz dahi olsa! diğer olumsuz gebelik şekillerini düşünme şimdiden . kanaman yada lekelenmen ağrın sızın yoksa çarşamba tekrarlat testini ve muayenede o gün kesin görünür.

Canim benim adet 1 gun geciktiginde deger 2800 kusur cikmisti, simdi dunylar guzeli bir kizim var.. Erken dollenme olabilir cunku benim kizim hep 10 gun ondeydi son adet tarihine gore..

canım oncelıkle hayırlı olsun rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalh. ben senın soruna yanıt veremıcem kusura bakmazsan bısı sorucam dogal yollamı kaldın ahmıle yoksa klome falan kullandın mı kullandıysan kacıncı ayında gebe kaldın canım cvp yazarsan cok sevınırım sagol :)

taç yaprak canım içimi rahatllattın çok saol :) .... normal yolla gebe kaldım arkadaşım folik asit dışında hiçbirşey içmedim soğan suyu içtim bitek ilk aydan da hamile kaldım çok şükür:nazar:

taç yaprak canım içimi rahatllattın çok saol :) .... normal yolla gebe kaldım arkadaşım folik asit dışında hiçbirşey içmedim soğan suyu içtim bitek ilk aydan da hamile kaldım çok şükür:nazar:

Allah bagislasin saglikla kucagina almayida nasip etsin.. Degerlerin guzel bebisin saglikli ilk denemede konmus gobegine keyfini cikar. Gumbur gumbur geliyor bizdigin.. :)) :62:

Back