acilll ! adetim 20 gün gecti

ebru_lii

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
71
11
18
34
Arkadaslar regl günüm 20 gün gecti 15. Günde bhcg 0.100 negatif çkti progestan kullaniyorum su an. Adetinin 2.3.4 günü gel dedi dr.um.ama hala adetim gelmedi. Neler oluyo anlamadim.3 yasnda bir kızım var.

Bence bi kan aldir ne olur ne olmaz Allahım hayirlisini versin inşallah

Hamile kalmak gibi bir düsüncem olmadı ama tahlinin negatif ckması fln kafami karstrdı. Olabilir mi.acaba

Öyle ihtimaller var ben de inan hiç birşey anlamış değilim bir turlu :) her ihtimale kari bi test ya da tahlil al

Adetinin gelmesi icin veriyorum.dedi dr.um
Canim progestan rahim duvarini kalinlastirir ki bebegin tutunmasi icin gerekli ortami hazirlar.senin kan tahlilin negatif cikmis zaten.bebek yok ortada niye progestan.niye adet sokturucu degilde progestan.ve progestan kullandigin surece adet olmassin.doktorun kadin dogum doktoru mu?ben hayretler icinde kaldim su an..ben doktor degilim haşa ama progestan bebek icin gerekli bi ilac adetin gelmesi icin degil bunu biliyorum en azindan tup bebek tedavileri icinde sürünmüş biri olarak..
Baska bi doktora mi gorunsen acaba

Bebeğin düşük tehlikesinde verilen bi ilaç neden bebek yokken verilir?

Bende hayrete düstüm su an cnm evet kadın doğum.dr.u özelde. Bunu 5 gün kullan adetin gelincede gel tekrar test yapalim dedi anlayamadm gercekten icimde de tuhaf bi his :/ raim duvarında kalınlasma var bu da gebelik döneminde ayrica adet döneminde olur dedi

Kac gun oldu kullanmaya baslayali?
Ayrica rahim duvari yumurtlama gunlerinden adetin 21.gunune kadar kalinlasir ki eger dollenme olursa bebek tutunsun diye.eger dollenme olmadiysa adetin 21.gununden itibaten incelmeye baslar ve adet gununde rahim duvari dökülür buda adet kanamasini gerceklestirir..yani adet doneminde rahim duvari olabildigince incelir..
Yani ben nacizane boyle biliyorum okuyan arkadaslarda yorum yapsinlar yanlisim varsa duzeltin lutfen..ama sen baska bi doktora daha gorun derim arkadasim

10 haftalik hamileyim 10 haftadir progestan igne vurunuyorum hergun.eger adeti getirmeye yonelik bi ilac olsaydi niye ben adet gormedimde hamileyim dimi

S
Söylediklerine göre progestan kullanmamin hic bir faydasi yok o zmn. ama hala adetim gelmedi kese göremedim dedi :/

Bebeğin düşük tehlikesinde verilen bi ilaç neden bebek yokken verilir?

arkadaşlar boş yere konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
doktoru gayet doğru yapmış
konu sahibi muhtemelen yumurtlaman olmadı bu ay.
yumurta olmayınca progesteron salgılayan cisimcik de olmadı.
adet kanaması demek progesteron çekilme kanaması demek.
adet olmadığın için rahim duvarın kalın.
progestanı kullanıp bırakınca adet göreceksin.
gebelerde düşük önlemeye yardımcı evet ama gebe olmayanlarda bir süre kullanıp bırakırsan adet olursun.

10 haftalik hamileyim 10 haftadir progestan igne vurunuyorum hergun.eger adeti getirmeye yonelik bi ilac olsaydi niye ben adet gormedimde hamileyim dimi
çünkü sen zaten hamilesin, adet göremezsin.
progestan hem düşük önlenmesi amacıyla kullanılır, kaldı ki kesinlikle düşüğü önler diye bişey yok.
hem de adet olmak için kullanılır, 5 gün kullan bırak gayet ade olursun gebe değilsen.

Hmmm kullanaym o zmn her iki islevi de varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…