Acilll 9 gün sonra düğünüm var

Unutulmazin dizi muzigi vardi cok hosuma.gidiyordu o olabikir

Bizimde celik dilberimdi

Son düzenleme:
canım merb, öncelikle mutluluklar diliyim. bende organizasyon yaptırmıştım dügünümde. içeri girerken ebru gündeşin ''evet'' sarkısı calmıştı. dans müzigide ''stay with me'' bu şarkıyı çokta severim.. daha sonra davetlilerin yemek yedigi sırada dügünden önce yasadıklarımızı kısa video olarak ekrana yansıtmıştık.. benim saçım yapılırken,eşim traş olurken,ben ayakkabımın altına isim yazarken arkadaşlarımla birlikte vs vs.. cok harikaydı.. herkes mest olmuştu gerçekten.. nacizane tavsiye

özdemir erdoğan-pervane çalsın bence çok şık olur :)

Bin yıl yaşasam yine sana doyamam

Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider

Bana ellerini ver
Hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben
Gel kaçma güzel

Eger turkce ıstıyorsan Ozdemır Erdogan-Pervane ...
Kuzenım evlendı gecenlerde bu sarkıda gırıp esı ıle dans kareografısı yapmıslar cok guzeldıııı

Kızlar benimde eylül 6 düğünüm var belki yardımcı olur diye yaziim dedim salona giriş müziği ilk linkin 43 saniyesi yani şarkıya girmeden hızlı silinme uyguladım.2.likteki şarkıda dans müziğimiz biz ikimizde dansçı olduğumuz için rumba yapcaz çok zorlamadı bizi ama eğer isterseniz 3.linktede aynı şarkıyla yine 2 dansçı rumba yapmış size yardımcı olabilir.
Haggard - Awaking The Centuries - YouTube
Pink Martini - Let's Never Stop Falling In Love - YouTube
Pelin-Mustafa Dugun Dansi - YouTube
Herkes Mutlu Olsun:) Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…