Acilll 9 gün sonra düğünüm var

Kızlar dans müziği lazım bana yardımcı olur musunuz?

canım ilk başta mutluluklar dilerim sana ALLAH bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah. eşim ve benim organizasyon firmamız var sana güzel bir dans müzği söylerim birazdan uykudan yeni kalktım kendime bir gelim sana yazıcam cnm sende dinler aralarından seçersin yabancımı türkçemi istiyosun onuda belirt :)

canım çok iyiyin çok teşekkür ederim bekliyorum sabırsızlıkla

L.O.V.E - Nat King Cole
To Love You More – Celine Dion
Volver a amar - Christian Castro
Biz Aşkı Meleklerden Çaldık - Burcu Güneş
TİTANİC...

CANIM ŞİMDİLİK BİR KAÇ TANE YAZDIM SENİ BEKLETMİM DEDİM BİLİRİM İNSAN ÇOK SABIRSIZLANIR BU KONULARDA SEN BUNLARA BAK BELKİ BUNLARIN ARASINDA BEĞENDİKLERİN OLUR BEN SANA YAZARIM YİNE BU ARADA BİZ EŞİMLE 3 YIL ÖNCE TİTANİC MÜZİĞİYLE DANS ETMİŞTİK SAYENDE O ANI HATIRLADIM :)))

tşk ederim canım türkçe olmasını istiyorum sence nilüfer ta uzak yollardan nasıl?

tşk ederim canım türkçe olmasını istiyorum sence nilüfer ta uzak yollardan nasıl?

tatlım baktım şimdi ama farkındaysan biraz kısa bir şarkı 3 dk 11 sn bence biraz daha uzun olmalı evt anlamlı hoş bir şarkı
mustafa ceceli sevgilim
şükriye tutkun gücüm yetene kadar
bilmezler nasıl sevdik
die de bir şarkı var güzelim kim söylüyodu unuttum bunlarada bak bu arada sizin kendinize ait bir şarkınız yokmu oda olabilir tatlımm

Canim oncelikle mutluluklar dilerim bizim dans muzigimiz mustafa ceceli sarkinin adini unuttum esim duymasin hastalikta saglikta diye bi sarkisi varya oydu

yıldız tilbe kıvırcık ali al ömrümü koy ömrünün üstüne şarkımız ama olmaz sanırım bunlara bakıyorum

Ha bi de aklima geldi fikrimin inxe gülü de güzel bi dans sarkisi :) ben esime begendirememistim.ama iyiki nilüfer olmus alternatif olsun diye yaziyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…