Olabilir atsın siteden napim neyse doğru onu diyorumYanlız böyle konuştugun kiṣi sitenin administratoru farkında degilsin galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir atsın siteden napim neyse doğru onu diyorumYanlız böyle konuştugun kiṣi sitenin administratoru farkında degilsin galiba.
Çok fevrisin buraya bir konu açtiysan tabiki yorumlar gelicek hoşuna gitsin gitmesin.Çocugun poposunun öyle resmini koyarsan tabiki insanlar tepki göstericek resim koymadanda anlata bilirdin anlardık zaten.Hemen sanane falan söylemen hoş olmuyor böyle tavırlar.Olabilir atsın siteden napim neyse doğru onu diyorum
Ben yoldayken paylaşım yaptım zaten anneligimi sorgulamak asla sana düşmez burda denileni yaptığımı yapmadığımi bilmiyorsun 1 saatlik yolda fikir amaçlı attgm birşey resimli demiştim madem girme bakma
Mesele çocuk olunca tuzum asla kuru olmuyor. Ayrıca güzel güzel uyarı yapıyoruz. Ters cevap vermek böyle bir şey değil.Adınız gbi tuzunuz çok kuru herhalde şöyle baktım diğer konularda o kadar sert ters yorum yapmissnz ki anlam veremedim ben kötü niyetli değilim o an görünce korkup doktora attm resmi fikir amaçlı attım
Bu kadar üstüme laf söylenerek anneligimi bile laf söylenerek uyarmak bilmiyorum neyse uzatmak istemiyorum doktora gittim öğrendim ogrenecegimi teşekkürlerMesele çocuk olunca tuzum asla kuru olmuyor. Ayrıca güzel güzel uyarı yapıyoruz. Ters cevap vermek böyle bir şey değil.
Ben de ilk oğlumun altını başkalarının yanında değiştirdiğim oluyordu. Ama sonra mahremiyet için olmaması gerektiğini öğrendim. Öğrenmek ayıp değil ki böyle tepki verdiniz. Korkudan paylaşmışsınız belli ama uyarmasak olmazdı.
Anneliğinize laf söylemedim. Anne olarak dikkat etmenizde fayda var dedim. Neyse önemli olan bebeğin sağlığı. Doktor gerekeni yapacaktır zaten.Bu kadar üstüme laf söylenerek anneligimi bile laf söylenerek uyarmak bilmiyorum neyse uzatmak istemiyorum doktora gittim öğrendim ogrenecegimi teşekkürler
Ay yok artık yorum bile yapamam sana sen ne biliyorsun ki benim evladima karşı zorba sorumsuz diyebiliyorsun ilgisiz gorebiliyorsun ilgisiz değil telaşlı korkan zorba değil çare arayan doktora gittim bunu sana kanıtlamak hiç zorunsa değilim nerde nasıl gittgm ne konumda olduğumu hiç bilmiyorsun çok normal uzaktan konuşmam ben anneligimi biliyorum evladima zorba olmadgmi biliyorum gerisi Allah'a kalmış senin ne düşündüğün hiç umrumda değil benim beynim yeterde senin bu acımasızca yorum yapan dilin umarım başka kalp kırmadan can sıkmadan durur Allah akıl versin sanaBanlanırsam da banlanayım şuan içimden geçeni yazıcam. Birde böyle utanmaz arlanmaz olduğunuz için tutmayacağım kendimi.
Hanımefendi 3 seferdir kakası böyle diyorsunuz. Kabız değil ve içerden geliyor diyorsunuz. Herşeyin farkındasınız. İlgili bir anne olsanız gördüğünüz gibi gidersiniz. Hepte aynı şey ne hikmetse sizin cinsiniz herşeyi yoldayken koyuyor. Keşke herkes benim gibi baksa bu fotoğrafa. Şu dönemde çocuğunun poposunu şöyle paylaşan bir anneye saygı duyamam. Benim derdim midem bulandı mevzusu değil. Size mahkum ve sizin sorumluluğunuz altındaki bir canlıya evladım adı altında yaptığınız zorbalık. Beyniniz yeter mi anlamaya bilemem ama durum bu. Daha sizin mahrem algınız oluşmamış ki bu çocuğa öğreteceksiniz. Evladınız Allaha emanet olsun.
Reçete bizi yazıyorumBir yaşındaki oğlum kabız değil 3 oldu altına yapıyo ama heo poposu kanıyor içinden kan geliyor
Benim bebeğim değil mi kardesim sanane resimli yazmışım zaten ben burda bunun gbi olan varsa fikir yazar diye koydum doktora gittim ztaen yoldayken attım ne kadar çok laf yazdınız gerçekten anlamış değilim burda ne resimler koyanlari gördüm bu kadar yazılmadı
Internette bebek poposu bakmıyorum görmedimYa bilen aynısı olan görsün başına gelen varmı diye koydim bu kadar tepkiyi anlamadım hiç mi internette bebek poposu görmednz başka yeri bile görünmüyor çocuğun su laflara bak ya