• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
33
Selam kızlar bhcg 1478 çıktı 4 haftalık hamileymisim fakat doktor keseyi görmeyip dış gebelikten şüphelendi sizce ne yapmalıyım çok korkuyorum 😒

Yarın gitsen vajinal görür. 3000 olmadan karından zor görmesi canım. Hayırlı olsun inşallah görürsün

Selam kızlar bhcg 1478 çıktı 4 haftalık hamileymisim fakat doktor keseyi görmeyip dış gebelikten şüphelendi sizce ne yapmalıyım çok korkuyorum 😒
Bekleyin 1 hafta sonra tekrar baksın doktor henüz erken diye biliyorum ben ilerde inşallah görünür kese doktor biraz erken konuşmuş gibime geldi

Benim 3000lerde olmasina ragmen hiçbir şekilde kese gorunmedi dis gebelik dediler ve igneyle sonlandi insallah senin oyle değildir bir dahaki gidisinde kese gorunur

3000 sen hatta 5000 sen önce görünmemesi normal iki gün sonra git inşallah görürsün

Bir iki Haftaya keseyi de b görürsün bebişini de işallah canını sıkma

6 haftaya kadar gorursun insallah. Bence 6 haftadan once sonlandirmayi dusunme eger beta degerin dis gebeligi destekler bicimde dengesiz yukselmezse. Burada cok okuduk keseyi 5 te 6 da gorenleri

Back