Acill yıldönümünde dövme yaptıran sevgili

Madem onun hediyesine layık bir hediye olsun diyorsunuz siz de onun ismiyle ilgili bir dövme yaptırın. Ben karşıyım böyle isimli dövmelere gerçi herkesin kendi tercihi orası ayrı.

Kocam ismimi vücuduna yazdırsa hediye olarak onu sildirmeye götürürüm bence engel olum çok saçma.
Sende kendine bi kolye al ismi yazsın
Bak senin ismin yazılı kolye takıyorum dersin
Gözlük al havalı bişey

Güzel bir saat olabilir. Arkasına da ismini yazdırabilirsin.

İki gün kalana kadar almadığınıza göre demek ki almayacakmışsınız. Zorunluluk gibi olacağına hiç almayın yine bence. Demek ki ilişkiniz kaldırıyor bunu. İlla alacağım diyorsanız da ilgi alanlarından seçim yapın. Dövmeye karşılık sesiniz güzelse şarkı söyleyin kaydedin, ne bileyim playstation alın, istediği oyunu alın, güzel bir saat alın, sevdiği dizinin filmin dvd box setini alın, idefix, kitapyurdu gibi bir sitedeki hesabına girip listesindeki kitapları toplu sipariş yapın, beklediği bir maç, konser, tiyatro gibi bir etkinliğin biletini alın. Sevgilinizle ilgili şunu sever, bunu sever detayı olmadığı için bilemiyoruz tabi.

hayatta hiçbir şey vazgecilmez değil. Sevgilinize vereceğiniz en güzel hediye, isminizi dövme yaptırma fikrinden vazgeçirmek olur.
Hepimizin ayrılma ihtimali var neticede. Ömür boyu dua eder size

hayatta hiçbir şey vazgecilmez değil. Sevgilinize vereceğiniz en güzel hediye, isminizi dövme yaptırma fikrinden vazgeçirmek olur.
Hepimizin ayrılma ihtimali var neticede. Ömür boyu dua eder size

Habdhdjfjf ben insanlarin verdigi kararlara mudahale etmemekten yanayim. Ayrica ismim sembolik bir sey oldugu icin direk FILIZBITANYA yazdirmayacagi icin sıkıntı olmayacaktır

valla kocamın adını bile dövme yaptırmam değil ki sevgili nişanlı ,

Yaa valla anlayamiyorum biliyor musunuz? Sevgilim bana sor bakiiiiim şu kk'dekilere dovme yaptırayım mı? DEMEDI. Size ne acaba? Ben size hediye soruyorum siz dovmenin dersindesiniz. Yaptirma sen canim benim yaptirmaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…