Acill yıldönümünde dövme yaptıran sevgili

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Hanımlar sevgilim daha doğrusu nişanlım sayılır, yarin 3. Yılımız için benim ismimle ilgili bir dövme yaptiracak hatta kenarina ismimi de yazdiracakmis. Bana hediye fikri verir misiniz 3. Yil donumunde sevgiliye ne verilir gercekten fikrim yok ve sadece 2 günüm var. Siz ne yapmistiniz ya da var mi bir oneriniz???

Ek: Ya dalga gecerken ya da sorgularken biz de ufak bir öneri de yazarsaniz cok mutlu olurum aslindaaa

Son düzenleme:
3. Yil donumunde sevgiliye ne verilir
birşey derdim de neyse
3.yıldönümünde adını yazdıracaksa bunu neden söylüyor süprizin ne anlamı kaldı ki?
Ayrıca 2 gün kalmış neden önceden düşünmedin hediye olayını?
(Amacım yardımcı olmak değil sorgulamak)

Hahahaha ya hic sormayın ben dovme olayini tesadufen dovmeciyle konusmasina tanik olarak ogrendim. Normalde bizim yilbasi sevgililer gunu yildonumu hediye aliskanligimiz yok. Ama elim bos olsun da istemiyorum. Siz yoldonumlerinde ne yaptiniz ya da ne aldiniz mesela maksat yardimci olmaak

Hahaha liseli gibi otele cagiracak halim yok hem o tarz şeyleri aştık biz coktan :) Altta yazdim dusunmeme olayini. Iste ben de yardim istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…