Acill yeni arabamızı satıyoruz sıfır...2009 /Satıldı

şaka bi yana bu fiyata bulsam bu arabayı hiç kaçırmam.
grante punto almayı düşünüyorum.ama aralık ayının ortalarında çünkü o aralar 2.el fiyatları çok düşüyor.

şaka bi yana bu fiyata bulsam bu arabayı hiç kaçırmam.
grante punto almayı düşünüyorum.ama aralık ayının ortalarında çünkü o aralar 2.el fiyatları çok düşüyor.

canım yine kaçırma sıfır araba çokta şık gel sana verelim bende zaten yüksek fiyat söylemedimki 35 milyarlık arabayı 27,5 a kadar düşürdüm,bence düşün inan çok şık araba.

cnm nasıl bakıcaz arabaaa
gorumcem araba arıo..ve sanrım alıcak
nasıl haberlesıcez
vedetalı resımlerı nerden gorebılırım

canım özelden tel numaranı yaz arayayım seni ok yada msn adresini ver görüşelim canım,görümcenler hiç kaçırmasın tertetemiz sıfır araba.

son fiyat pazarlıksız 27,250yaptımkızlar,ciddi almayı düşünenler bi an önce karar veripbana ulaşırsa sevinirim çünkü almak isteyenler var,

birikmişim olsa inan hiç kaçırmazdım tatlım..arabaya çok düşkünüm. inş. iyi bir alıcı çıkar

-------kızlar arabyı satmamız için son 1 hafta ve son fiyat 27 bin yaptık kaçırmayın yoksa isteyene vericez......

işte arabamızın resmi ciddi düşünenler varsa bu hafta son satmamız gerek bana özelden ulaşabilirler,fiyatı 27, tl son fiyat

----ewet kızlar galeriler indirim yapınca bizdik son fiyat 26,5 tl oldu sıfırının indirimli hali 30,5 tl kaçırmayın bu aralar vermemiz lazım arabayı.......

ewet son hafta bu hafta vercez arabayı kızlar ona göre düşünenler acele etsin...

hadi kızlar 26,5 tl ye bu araba kaçmaz...

arabamız satıldı konu silinebilir.

Araba satıldığı için konu güncelliğini yitirmiştir.
Hayırlı olsun...

Son düzenleme:
X