Sivilceli Ciltler Acill yardm...PCOS ve sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
slm kızlar,2,5 sene öncesine kadar sivilce nedir bilmezdim,hatta ergenlikte bile sivilcem yoktu,bebek yüzlü derlerdi bana,şuan 28 yaşındaydım ve evliyim,2 yıl önce doktora gittim,polikistik over varmış bende,tüylenme ve sivilce yapıyor,ilaç tedavisiyle geçti çok çıkmadı hormanlar dengelendiği için,ama bebek istediğim için ilaçları bıraktım doktor kontrolünde,ve sıkıntım başladı,yüzüm sivilceyle doldu,siyah noktalarlada,bi cilt uzmanına gidemedim burda cilt uzmanı yok bi ilçede yaşıyorum,bu durum da olan arkadaşlar sizler ne yaptınız?
BANA ETKİLİ VE SONUCU OLAN BİŞEY SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM KIZLAR,kulaktan duyduğum çok şey var ama sizin deneyipte faydasını gördüğünüz şeyler daha önemli benim için,cildim karmadan yağlıya dönük,burun kısmımda siyah noktalar vat ve yanağımda filan sivilceler,kırmızız kırmızı içi boş gibi ama hep lekesi lkalıyo geçmiyor,ne yapmalıyım lütfen yardım edin,çünkü hiç alışkın değilim sivilceye çok canım sıkılıyor.

ya yokmu bu durmda olan kimse kızlar...

arkadaşım sivilce tarih oluyor başlığını incelersen sorunundan kurtulursun .....sende incele lütfen...

ya oarayı inceledim tabiki,o herkeste görülen normal sivilcelerden bahsediyor,bende ki pcos tan dolayı var,o yüzden özellikle belirttim ki benim durumumda olanlar ne yapmış diye ok,yoksa burda ki bütün linkleri okudum zaten.

Merhaba bıŞey merak ettım polıkıstık over tedavı edılebılen bı durum mudur? Benım arkadaŞtada bu durum var......tedavı edılıp kesın sonuÇ alınabılınıyor mu ılaÇlarla falan.......bıraz bılgı verırmısın........

kesin sonuç alınmıyor canım,ialç tedavisi var ama doktorum bana kistlerin hep kalacağını söyledi.

15 gün yaptım o kürü ama bi faydası olmadı gibi.

klorsuz 2 bardak suya 1 soğanı 6 ya bölüt attım 5 dk kaynadı ve içtim.

bi hafta arayla 1 kez daha uygulamam gerekiyodu ama çok faydası olmadı gibi

o kadar şey varki canım,incir kürü,soğan kürü,hayıt otu,ne yapacağımı şaşırdım,canım sıkılıyor hamile olamam diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…