acill yardımm

YaaMuuR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
302
2
96
38
İstanbul
kızlarrr lütfen bana bişi söyleyin ufff kızlar adetim 15 qün qecikti normalde hep 3 5 qün oynuyodu 10 qüne kadarda çıkmıştım en son 41 . qün adet qörüğümüde biliyorum ama şuan 15 qün qeçti buqün test yaptım sabah aç karnına ilk idrarımla neqatif çıktı dünde akşama doğru yapmıştım oda negatif çıktı...bende belirti olarak sadece qöğüslerimde şişme ve ağrı var ara ara kasıklarıma sancı vuruyo qibi oluyo kramplar filan vede boğazımdan aşa doğru yanma qibi bi his oluyo arada...yaa çok stres yaptım ben neden qecikti acaba qebelikmi var die bilemedim şimdi şaşkınım napsam yaa....bi 2 hafta önce öyle kan değerlerime vs bakmak için kan testi istemiştim 3 tüp kan almışlardı qebe olsaydım o testlerden çıkarmıydı kızlar ?? yani qebelik için kanda farklı bişeyemi bakıyolar dr a mı qitsem nolur bi akıl verin....
2 yaşında bi oğlum var ona hamile kaldığımda belirtiler çoktu şuan çok alakasız kendimi tuhaf hissediyorum ((

tatlım belirtiler hamilelikten hamileliğe değişir oğlunda yaşadığın belirtileri yaşamamıycak olabilirsin.Adetin geciktiyse ya geç döllenme oldu hamilesin ama daha hcg değerin idrar testinde çıkcak kadar yükselmedi kan testi yaptırdığında da belki döllenme olmamıştı daha ya da mikrop kapmış olabilirsin bi doktora gitmende fayda var daha önce 2 ay adet olmamıştım sonunda da mikrop kaptığım ortaya çıktı idrar yolu enfeksiyonu bile bi ara 15 gün filan geciktirmişti.Bi kadın doğuma gidip kontrol olup kan vermende fayda var :)

adetlerin düzensizse gebelik olabilir ve idrar testinde çıkmayabilir çünkü geç döllenme olmuş olabilir ama gebelik olmayabilir de niye doktora gitmiyorsun?
tam kan sayımından gebelik anlaşılmaz,b-hcg hormonuna bakmaları lazım öyle ortaya çıkar

bilmiyorum qitmedim :/ ama bi iki qünede olmazsam qidicem zaten sizlerinde başına qeldiimi bi bilqiniz varmı diye sorup paylaşmak istedim...saolun kızlar bakalım hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…