kızlarrr lütfen bana bişi söyleyin ufff kızlar adetim 15 qün qecikti normalde hep 3 5 qün oynuyodu 10 qüne kadarda çıkmıştım en son 41 . qün adet qörüğümüde biliyorum ama şuan 15 qün qeçti buqün test yaptım sabah aç karnına ilk idrarımla neqatif çıktı dünde akşama doğru yapmıştım oda negatif çıktı...bende belirti olarak sadece qöğüslerimde şişme ve ağrı var ara ara kasıklarıma sancı vuruyo qibi oluyo kramplar filan vede boğazımdan aşa doğru yanma qibi bi his oluyo arada...yaa çok stres yaptım ben neden qecikti acaba qebelikmi var die bilemedim şimdi şaşkınım napsam yaa....bi 2 hafta önce öyle kan değerlerime vs bakmak için kan testi istemiştim 3 tüp kan almışlardı qebe olsaydım o testlerden çıkarmıydı kızlar ?? yani qebelik için kanda farklı bişeyemi bakıyolar dr a mı qitsem nolur bi akıl verin....
2 yaşında bi oğlum var ona hamile kaldığımda belirtiler çoktu şuan çok alakasız kendimi tuhaf hissediyorum ((
2 yaşında bi oğlum var ona hamile kaldığımda belirtiler çoktu şuan çok alakasız kendimi tuhaf hissediyorum ((