• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLL YARDIMM

Selma3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
60
13
3
32
Arkadaşlar benim 2 eylülde korunmasız ilişkim oldu. Adetim 5 gün gecikti ve 15 eylülde normal adetimi oldum. ( Miktarı rengi vs aynıydı). İlişkimin üstünden 28 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Ertesi gün bir daha yaptım o da negatif çıktı. Şuan adetime 7 gün var üşüme geldi bi anda. Sizce neden olabilir

İliskiden sonra hem adet olmuşsunuz hem 28 gün gectikten sonra negatif çıkmış ki iliskiden 15 gün sonra falan çıkar testte en erken. Daha ne olması lazım hamile olmadığıniza emin olmak icin? Bi gidip kan verin iciniz rahat etsin

Benim adetim aynıydı öbür aylar gibi. Rengi ağrısı miktarı. 3 4 gün sürdü. Yoğun olduğu sıralar günde 3 ped değştirdim. Zaten testi ilişkiden 28 gün sonra yaptım çıkardı demi o vakite kadar
Anladım. Çıkardı kessinlikle

Kaç yaşındasınız merak ettim ??
Yargilamiyorum
Fakat adet olmuşsunuz , üstüne üstlük buna rağmen iki kere test yapmışsınız negatif gormussunuz . Neden bu ısrar . Hamile değilsin arkadaşım . Yine de illaki yok ben hamileyim üşüyorum diyorsan kadın doğuma git . Ne denilebilir ki.

Back