• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLL YARDIMM !

Ecrin_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
69
41
88
Merhaba arkadaşlar.:KK54: iki yıllık evliğim şu aralar bebek istiyoruz. Şu an adetli yim adetimin 8. günü belimde ve karnımda aşırı sancı oluşuyor iki gündür.. Normalde sadece adetimin ilk günü sancılanırım.. Bu sancılara anlam veremiyorum acaba hamile olabilir miyim?Test yaptırmaya cesaretim de yok yine olumsuz çıkar diyee :KK35:LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ SÖYLEYİN CANLAR:KK200::KK25:

Walla cnm ben hicbir gebelik belirtisi yasamadim.sadece hamile kaldigim ay bir iliskiden sonra asiri sancim oldu galiba ben ondan o iliskiden hamile kaldim. Cocuk istiyorsan adet bitimi birer gun arayla iliski Oneririm Allah gonlune gore verir insallah.

Üzerine görüyor olsan en fazla 3 gün lekelenirsin, normal adet gibi olmaz psikolojik olabilir bu...

normal adet gibiyse eger kist olabilir adet gibi degil de lekelenme seklinde olunca gebelik oluyo gecmis olsun diliyorum

dün dayanamadım gittim test yaptım negatif çıktı sonuç hüsrann:KK61:...Üşüttüm heralde ondandı bu sancılar:110:

Back