Acill yardimm 16 haftalık hamileyim dun aksam kanamam oldu 😔

Meri 0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
61
34
3
Merhabalar 16 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu oturuyordum ayağa kalkınca fark ettim ağrım falan olmadi hastaneye gittim rahim ağzı kapalı bebek oynuyor sıkıntı yok dediler iğne yaptılar progestan verdiler şuan iyiyim kanamam kahverengi lekeye dönmüş bı sıkıntı olmaz inşallah başınıza geldi mi böyle birşey

Çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz. Bende 11 haftaligim dün çok minik hafif bir lekelenme olmuş. Duz2nli olarak progestan kullanıyorum zaten. Inşallah devamı gelmez. Insan panik yapıyor. Sürekli bunu yaşayanlar var okuyorum bazen burdan da. Bebek hareket ettikçe kendine yer açmaya çalışıyormuş rahim içinde. Ondan kaynaklı olabiliyormuş. Umarım sadece o sebepledir.

Geçmiş olsun inşallah bı sıkıntımız olmadan sağ salim alırız kucağımıza çok panik oldum ilk defa oluyor bide

Çok geçmiş olsun. Kalbinizi ferah tutun ilaçlarinizi düzenli kullanın kendinizi çok yormayin. İnşallah birşey olmayacak

Geçmiş olsun canım benım ılk 4 ay aralıklarla regl gıbı kanamalarım oldu rahım agzı kapalı bebek ıyıydı her gıttıgımde .. bır sebepte bulunamadı
bazı gebeler de regl görme olabılıyormus ya da rahımdekı kılcal damar catlaması olabılıyormus
çok zor takmamak ama bebegın ıyı kadınların %30'u benzer şeyi yaşıyormuş

Biraz rahatlatın beni teşekkür ederim takılmamaya calisiyorum inşallah normal birseydir

Biraz rahatlatın beni teşekkür ederim takılmamaya calisiyorum inşallah normal birseydir
Takılma ben nerelere gittim o panikle şimdi gülüyorum halime
Bir de idrar tahlili ver vermediysen enfeksiyon kapmış olabilirsin mantar vs de kanama yapıyor canım Sağlıkla gelsin bebişin

Vermedim de yarın kendi doktoruma gidicem ne derse artık amin inşallah sizinde sağlıkla gelsin bebisiniz

Olabiliyor böyle şeyler benim de başıma geldi. Üç ay riskli dönemdeydim. İlacınızı aksatmadan kullanın. Ben fitil olarak atıyordum. Cinsel ilişki yasaktı.

Çok geçmiş olsun.
Benim de kanamam olmuştu oğlumda.
Acil gitmiştik hastaneye.
Bir perinatoloji uzmanı; inceleyip bebeğin iyi olduğunu hatta kalp atışlarını gösterene dek titreyerek ağlıyordum..
Sonra öğrendim ki plesenta previa varmış bende.
Yani plesantam aşağıda olduğu için kanama oluyormuş.
Protestan hap ile iki ay yataktan kalkamadım.
Sonra yavaşça aylar ilerledikçe yukarı kaydı.
Sezeryan ile güzel bir doğum yaptım.
Sizinkinin kanama sebebi neymiş söyledi mı dr?
Tam okuyaamadim konuları.

Sebebini söylemedi bebeğin eşi falan da normal yerinde kanama falan görülmüyor normal görünüyor herşey kalp atışını duydum, yüzüyor bir sıkıntı görünmüyor dedi ama kanama olduğu için risk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…