• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Acill yardımınıza ihtiyacım var....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Selen1973
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
S

Selen1973

Ziyaretçi
Arkadaşlar bebeğim 3. ayını tamamladı. Bu günlerde nedenini anlamadığımız şiddetli ağlamaları oluyor ve hemen sonrasında uyuyor. Doktor kontrollerimizde herşey normal görünüyor. Gaz sorunundan şimdiye kadar çok rahatsız olmamıştık, gaz sorununda bebek birden çığlık atarak şiddetli bir şekilde ağlar mı? Böyle bir problemle karşılaşanınız var mı? önerileriniz ne olur?
Yardımcı olursanız sevinirim...

canım benim bebişim 2 aylık durup dururken birden ağlaması sancıdan kaynaklanıyor gaz sıkıştırıyor korkmana gerek yok bebeğine yağ ile masaj yap göğsüne yatırıp sırtını ritmik bir şekilde sıvazla

gaz sıkışması oluyordur.benim kızımda gaz problemi vardı ve ağlamaları oluyordu bir anda. hakiki sızma yağ ile karnına masaj yap hafif hafif.rahatlayacaktır.

büyük ihtimalle gaz sıkışmasıdır,aynı durumu bende yaşamıştım ilk aylarda oluyor bu tür vakalar,ebe olan bi akrabamız var bizde ona danışmıştık,havluyu ütüyle ısıtıp ılık bir şekilde karnının üstüne koyduk, çok ince bir yastıkla yüzüstü yatırdık,bi de rezene çayı verince sesi kesmişti...umarım iyi gelir bebişine..

Gazdan olabilir sıkıntısı.
Ama hemen sonrasında uyuyor demişsin ya belki de sallanmak felan istiyordur.
benim kızım bugünlerde bunu istiyor da ondan aklıma geldi.
Yada kucakta felan uyumaya alışmışsa uyku pozisyonunu istiyordur.Bir dene bakalım bunu.Bu da olmazsa Gaz için damla kullan.

Canım tarif ettiğin ağlama tam gaz ağlaması, çığlık çığlığa kasılarak ağlar. Çok yaşadık. Bu arada Allah bağışlasın hepinizin bebeklerini.

Back