Saçın küçük bi fotosunu görebilir miyim tarif verebilirim
eski saç rengin için kendi saç rengine boyayabilirsin belki saçma gelicek ama domates suyumuydu neydi o bu yeşillenmeyi alıyordu internette okumustumKizlar sac rengimde bir degisiklik yapmak isteyip küllü kumral rengine boyattim 2 yikamada boya akti ve suan sacim yesillenmis bir sekilde kaldi sokaga cikasim gelmiyor. Koyu kahverengi boya alip boyamam bu rengi kapatirmi acaba ? Önceden yine koyu kahverengini kullanmistim cok koyu siyaha yakindi ilk boyadigimda ama bu rengi kapatmasi konusunda endiseliyim. Sütten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer noktasindayim. Lutfen yardim edin kurtarin beni şu renkten. Ben eski koyu sac rengimi istiyorum üzgünüm cok
koyu kahverengi diye gidipte 3.0 filan alma simsiyah yapar 5.0'dan aşagısını alma boya olarakKoyu kahverengi kapatir derseniz beni oyle mutlu edersinizki
eski saç rengin için kendi saç rengine boyayabilirsin belki saçma gelicek ama domates suyumuydu neydi o bu yeşillenmeyi alıyordu internette okumustum
Evet yeşillenmiş yeşilliği kapatmak için kızıllık içeren bi boya kullanmalısınız.Koyu kahverengi kapatir derseniz beni oyle mutlu edersinizki
Evet yeşillenmiş yeşilliği kapatmak için kızıllık içeren bi boya kullanmalısınız.
Ama kahverengi zaten 5.0 koyu bi renk kapatacağını düşünüyorum
koyu kahverengi diye gidipte 3.0 filan alma simsiyah yapar 5.0'dan aşagısını alma boya olarak
koyu kahverengi diye gidipte 3.0 filan alma simsiyah yapar 5.0'dan aşagısını alma boya olarak
Rica ederim evet şimdi saçınızda açıcı oldugu için yine akar zaten boyanız açılır biraz daha sarı olmaz ama kumral gibi olurYa şuan çok sevindim önceki kullandığım koleston 5.0 di ilk basta koyu oldu ama sonra akinca guzel bir renk olmustu tekrar ondan alicam o zaman cok tesekkur ediyorum
Rica ederim evet şimdi saçınızda açıcı oldugu için yine akar zaten boyanız açılır biraz daha sarı olmaz ama kumral gibi olur
Korkmayın bende çok yaşadım yeşilliği düzeliyo :)Bu renkten kurtuluyum baska bir sey istemem icimi rahatlattiniz
Korkmayın bende çok yaşadım yeşilliği düzeliyo :)
Koyu kahverengi kapatir derseniz beni oyle mutlu edersinizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?