K kececizade Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Al1301 #21 mirayeflal .!.: koyu kahverengi diye gidipte 3.0 filan alma simsiyah yapar 5.0'dan aşagısını alma boya olarak Genişletmek için tıkla... ben koyu kumraldan bir iki ton daha koyu yapmak istiyorum saçımı, sizce koleston 5.1 açık küllü kahve almalı mıyım?
mirayeflal .!.: koyu kahverengi diye gidipte 3.0 filan alma simsiyah yapar 5.0'dan aşagısını alma boya olarak Genişletmek için tıkla... ben koyu kumraldan bir iki ton daha koyu yapmak istiyorum saçımı, sizce koleston 5.1 açık küllü kahve almalı mıyım?
K kececizade Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Al1301 #22 Saricik3 .!.: Evet yeşillenmiş yeşilliği kapatmak için kızıllık içeren bi boya kullanmalısınız. Ama kahverengi zaten 5.0 koyu bi renk kapatacağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 5.0 çok koyu yapıyor mu ben saçımı doğal bir siyah yapmak istiyorum ama küllü olmalı. bu yuzden koleston 5.1 düşünüyorum sizce boyamalı mıyım?
Saricik3 .!.: Evet yeşillenmiş yeşilliği kapatmak için kızıllık içeren bi boya kullanmalısınız. Ama kahverengi zaten 5.0 koyu bi renk kapatacağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 5.0 çok koyu yapıyor mu ben saçımı doğal bir siyah yapmak istiyorum ama küllü olmalı. bu yuzden koleston 5.1 düşünüyorum sizce boyamalı mıyım?
Saricik3 Omg!!! Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Al1301 #23 kececizade .!.: 5.0 çok koyu yapıyor mu ben saçımı doğal bir siyah yapmak istiyorum ama küllü olmalı. bu yuzden koleston 5.1 düşünüyorum sizce boyamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Altta açık renk varsa akıp doğal bi kumral olabilir ama koyuysa nasıl olur bilmiyorum
kececizade .!.: 5.0 çok koyu yapıyor mu ben saçımı doğal bir siyah yapmak istiyorum ama küllü olmalı. bu yuzden koleston 5.1 düşünüyorum sizce boyamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Altta açık renk varsa akıp doğal bi kumral olabilir ama koyuysa nasıl olur bilmiyorum
K kececizade Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Al1301 #24 Saricik3 .!.: Altta açık renk varsa akıp doğal bi kumral olabilir ama koyuysa nasıl olur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Saçım şu an loreal küllü kumral boyalı
Saricik3 .!.: Altta açık renk varsa akıp doğal bi kumral olabilir ama koyuysa nasıl olur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Saçım şu an loreal küllü kumral boyalı