acill yardım!!!!( üstüne görme mi)

svnresn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
9
3
slm arkadaşlar benimde bir sorunum var. bloğu biraz inceledim az çok cevap buldum sayılır ama yine de detaylı anlattığımda belki biraz daha fikir sahibi olabilirim.. yaklaşık 9 aydır bebek düşünüyoruz nisan ayında bir de bu ay yumurtlama dönemini hesapladım 5 gün öncesi sonrası atlamadan denedik yanlış bir hesap olabilir diye her ayın 6 sında regl dönemim ancak nisan ayında 6sında ve 30 unda oldu adet dönemim daha 8 gün varken ve ben bebek tuttu mu derken bir anda adet oldum.. önce pembe lekeler daha sonra çamur tarzında kirlenmeler oldu sonrasında da 3 gün kanamam oldu adet diye düşündüm mayısta yeniden yumurtlama dönemini hesapladım ilişki esnasında ağrılarım oldu kasıklarda şu anda göğüslerimde damarlar oluştu gözle görülür derecede büyüdüler ve çok ağrı var, aşırı derecede yorugunluk var mide bulantısı baş dönmesi ve yüksek ateş var. test yaptım negatif çıktı yine.. reglime 7 -8 gün var. 30 nisanda olan üstüne görme mi diye düşünüyorum da bilgisi olan var mı üstüne görme olsa test negatif çıkar mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…