- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- Konu Sahibi papatya1994
kızlar adetim yedi gün geçiyo ama iki gün geçtiği zaman kan tahlili yaptım orada çıkmadı dün idrardada çıkmadı acaba kan tahlili yanıltırmı hiç yanılan varmı kan tahlilinde lütfen cevap yazın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar adetim yedi gün geçiyo ama iki gün geçtiği zaman kan tahlili yaptım orada çıkmadı dün idrardada çıkmadı acaba kan tahlili yanıltırmı hiç yanılan varmı kan tahlilinde lütfen cevap yazın.
aynı sorun bendede var 11 ocakta olmam gerekiyordu olmadı testler hep negatiff ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım
kan testi yanılmaz diye biliyorum ama bir daha yaptır istersen kesin sonuç için
benim stres yaptığım aylarda 10 12 gün oynuyo tabi bi umut kan testi falan yaptırıyorum hep negatif çıkıyo sizi çok ii anlıyorum bi umut diyorsunuz ama pek umutlanmayın kızlar sonra benim gibi büyük hüsrana uğrarsınız
kızlar mevsimlerden sanırım hepimizin adet döngüsü değişti ovulasyonumuz geç oldu....
sizinde ovulasyonunuz geç oldu sanırım vede adet gününüz değişti...
kan testi ovulasyondan 5-7 gün geçtikten sonra kesin sonuç veriyo....olsa çıkardı üyük ihtimalle....
inşallah gebesindir..adet günlerinizi garantilemek için ovulasyon testi kullanın[/QUOTE
o testten hiççç kullanmadımmm nasıl bir bilgi verecek banaaa...biliyorummm hamile değilim bu ayda
ben diğer ay gittim kist falan var demedi ve hala adet olmadım niye bilmiyorum
benimki 11 gün oldu geçeli canım
6 ocak dıye sayarsam bugun gecıkmemın 12.gunu arkadaşlar ben de hala adet olamadım hamılelık de beklemıyorum..
gerı cekılme durumu oldu..oyuzden sanmıyorum..
buna ragmen ıdrar testı yaptım,3. gunu ve 6.gunu..ıkısı de negatıf..hemde baariz şekılde..silik bıle cıkmadı yani..!
bol bol ıncır yıyorum bakalım..cumaya kadar beklıcem olmazsa kanda baktırıp doktora sorarım..hayırlısı ınşallah.. :))