A adatprk Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 1 0 40 Cumartesi 16:12 Konu Sahibi adatprk #1 Merhabalar arkadaşlar ben bir mobilya mağazasında ön muhasebe ve satış ile ilgilenmekte yım yıl sonu olduğu için patronum envanter raporu istiyor en sağlıklı nasıl bir rapor çıkartabiliriz bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilirlermi?
Merhabalar arkadaşlar ben bir mobilya mağazasında ön muhasebe ve satış ile ilgilenmekte yım yıl sonu olduğu için patronum envanter raporu istiyor en sağlıklı nasıl bir rapor çıkartabiliriz bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilirlermi?
X xkalebur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2020 348 496 Dün 20:35 Konu Sahibi adatprk #2 Google sheets kullanarak bir tablo yapıyorsun. sonra tüm ürünleri o tabloya kayıt ediyorsun. belki bu video işine yarar:
Google sheets kullanarak bir tablo yapıyorsun. sonra tüm ürünleri o tabloya kayıt ediyorsun. belki bu video işine yarar:
Zerrenia Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2019 368 282 30 Dün 20:42 Konu Sahibi adatprk #3 Video atılmış zaten ama benim de önerim aynıydı internette bu tip videolar var yardım alarak yapabilirsin excelden
Video atılmış zaten ama benim de önerim aynıydı internette bu tip videolar var yardım alarak yapabilirsin excelden