Eşim mi? Sevgilim mi?Hayırlı günler 13 şubat günü adet oldum 19 şubat günü adetliyken sevgilimle ilişkiye girdik eşim vajınamın çok az içerisine boşaldı ve 4 saat sonra ertes 72 tı gün hapı içtim normalde adetim bitmesi gerekirken şuan hayla yani bugun 23 şubat günü adetim devam ediyor hamile kalma ihtimalim varmı
Adetliyken hamile kalamazsın içtiğin ilaç hormonlu olduğu için ve büyük ihtimal edetliyken içtiğin için adetin uzamış olabilirHayırlı günler 13 şubat günü adet oldum 19 şubat günü adetliyken sevgilimle ilişkiye girdik eşim vajınamın çok az içerisine boşaldı ve 4 saat sonra ertes 72 tı gün hapı içtim normalde adetim bitmesi gerekirken şuan hayla yani bugun 23 şubat günü adetim devam ediyor hamile kalma ihtimalim varmı
Sevgilim kendisi kusura bakman yanlış yazdım ama normalde ayın 20 sinde adetim bitmesi gerekiyordu üzerinden 3 gün geçti adetim devam ediyor şuan çok stres içerisindeyimEşim mi? Sevgilim mi?
Hamile değilsin adet olmuşsun zaten
Teşekkür ederim cevabınız içimAdetliyken hamile kalamazsın içtiğin ilaç hormonlu olduğu için ve büyük ihtimal edetliyken içtiğin için adetin uzamış olabilir
İlaçtandır korkmaSevgilim kendisi kusura bakman yanlış yazdım ama normalde ayın 20 sinde adetim bitmesi gerekiyordu üzerinden 3 gün geçti adetim devam ediyor şuan çok stres içerisindeyim
Çok teşekkür ederim şuan çok rahatladımİlaçtandı
Bian şüphelendik bizde böyle yaptıkHormonların ağzına tükürmüşsünüzadetliyken ne gerek var ertesi gün hapı içmeye.
Test yapmadan bilemezsinizSelam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum
Dogru soyluyosunuz aslında duzensiz oldugum icin 10 gun gecmesini bekliyorum ondan test yapmadimTest yapmadan bilemezsiniz
4 gün az bir süre değil