Acill. ütüsüz kaldım :((((

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi ütüsüz kaldım.ütüm sarı sarı lekeler çıkarıyo ve benim eşim marka hastasıdır tüm giysileri ramsey vs ütü yüzünden aramızda hep problem çıkıyo bana ben bi gömleğe 200 lira verip alıyorum sen bi üütülediğinde mahvediyosun canım gömleği diyo.en sonunda ütüm kireçlendi güzel ütülemeye başladı iyce çekilmez oldu.markası tefal eşimde diyoki internette araştır en iyisi hangiyse alalım bir ütü diyo.arkadaşlar lütfen yardım edin siz hangi ütüleri kullanıyosunuz ve memnunmusunuz markalarınıda yazarsanız çok sevinirim.

utulerın en ıyısı tefal ve phılıps tır sen bunların yenı modellerını arastır al derım:)

utulerın en ıyısı tefal ve phılıps tır sen bunların yenı modellerını arastır al derım:)

benim ütümde tefal ama bence phılips ütüler daha iyi..geçen aylarda benim ütü bozuldu ütülemıyr,çalışmıyr ne yaptıysam olmadı yeni alcaktım artık sonra bi kılavuzuna bakım dedım.bunların kireç valfları var onların temızlenmesı gerekıyrmus bende çıkardım 1 bardak suyun içine sirke ve limon tozu koydum bi gece beklettım.ertesi gün yıkayıp,taktım ve ütüm çalıştı.istersen bi dene belki faydası olur ama eğer alacaksan kesınlıkle tefal alma phılıps veya braun derım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…