Acill tetin resmini attım bakarmısınız

babyby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
12
1
1
29
Test yaptım içini açtım bu çıkan ikinci çizgili yanlış olabilirmi ben nasıl bekliyicem hiç bilmiyorum kızlar bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMAG0054.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 135
Test yaptım içini açtım bu çıkan ikinci çizgili yanlış olabilirmi ben nasıl bekliyicem hiç bilmiyorum kızlar bi bakarmısınız
Olabilirde olmaya bilir de canım günün geçtimi net çizgi çıkmadan testlere artık güvenmiyorum kopkoyu kırmızı çizgi çıkmadan sende kaptırma kendini üzülmeni istemem ben 20 ye yakın test yaptım hepsinde böyle ve daha belirgin olmasına rağmen bu ayın 15 inde da kanda 0.1 çıktı

Eklentiler

• ACED366F-1A82-4F9B-A822-6C74B8EF24F6.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 118
2tane yaptım 1 saat arayla ikiside böyle çıktı

2tane yaptım 1 saat arayla ikiside böyle çıktı
Paylaştığınız test uzun süre beklemiş ve dağılma olmuş gibi duruyor, siz test yaptınız ve 1 dk içinde hemen ikinci çizgi çıktıysa kan tahlılı verebılırsınız

Açıkçası regl me daha 4gün var ben korunmadım bu ay da bekliyordum iki gün önce yaptım hiç bişey çıkmadı bu gün böyle çıktı nasip

Bana var gibi geldi 4 gün varsa silik çıkar zaten. İnşallah vardır yarın yine tekrar et canim

Açıkçası regl me daha 4gün var ben korunmadım bu ay da bekliyordum iki gün önce yaptım hiç bişey çıkmadı bu gün böyle çıktı nasip
Canim o zaman eczaneden normal test degil de erken gebelik testi al. Benim adetime bi gün önce yaptigim testte cok silik cıkmıştı, bat yaptigim testte direk çıkmıştı.

Var gibi sanki. Eczaneden erken gebelik testi alip bir daha yapin. Hayirlisi olsun.

Cizgi yanlis yerde gibi geldi sanki bana. Istiyorsaniz umarim vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…