• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill tetin resmini attım bakarmısınız

Testlerin içini niye söküyorsunuz neresinde çizgi belirmesi gerekli o bile anlasilmiyor bantin sanki sökülen kısım kırmızı çizgiyi kapatan bir tabaka degilki açıpta içini sökünce ne oluyor

Testlerin içini niye söküyorsunuz neresinde çizgi belirmesi gerekli o bile anlasilmiyor bantin sanki sökülen kısım kırmızı çizgiyi kapatan bir tabaka degilki açıpta içini sökünce ne oluyor
Ben de anlamadım niye testleri soktuklerini dökünce ne değişiyor ki 🤔

Bende bu olayi kk de gordum anlam veremedigim bir durum. Bir gun sirf merakimdan bende yapacam 😊😊 bu arada benimde testim boyle cikti sabaha tekrarliycam bakalim hepten kaybolmaz insallah

2. Çizgi silik gibi duruyor yada ben öyle görüyorum benimkisi de çok silik çıkmsti bide bu adetinden kaç gun gectigin3 bağlı o çiğinin silik olup olmamasi

Back
X