Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testlerin içini niye söküyorsunuz neresinde çizgi belirmesi gerekli o bile anlasilmiyor bantin sanki sökülen kısım kırmızı çizgiyi kapatan bir tabaka degilki açıpta içini sökünce ne oluyor
Testlerin içini niye söküyorsunuz neresinde çizgi belirmesi gerekli o bile anlasilmiyor bantin sanki sökülen kısım kırmızı çizgiyi kapatan bir tabaka degilki açıpta içini sökünce ne oluyor
Bende bu olayi kk de gordum anlam veremedigim bir durum. Bir gun sirf merakimdan bende yapacam bu arada benimde testim boyle cikti sabaha tekrarliycam bakalim hepten kaybolmaz insallah
2. Çizgi silik gibi duruyor yada ben öyle görüyorum benimkisi de çok silik çıkmsti bide bu adetinden kaç gun gectigin3 bağlı o çiğinin silik olup olmamasi