- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbiselerin fiyatı ve beden nedir kot ve siyah olanmrb bende pileli değilde böyle pullu var bide eklediğim diğerleri var bir bakın isterseniz fiyatlarda uygun.
Eki Görüntüle 989479 Eki Görüntüle 989480 Eki Görüntüle 989482 Eki Görüntüle 989483
teşekkürler canm pileli derken böyle değil hani üstüste kumaş oluyo ya resimdeki siyah gibi istiyorum canm mini elbisede aynı şekilde olmalıEki Görüntüle 989471 Eki Görüntüle 989472 Eki Görüntüle 989473
Canım bende bunlar var. etek önden pileli mini etek, resimde çok belli değil pileleri ilgilenirsen detaylı resim çekip yüklerim. Elbiseler mini siyahın etek ucunda dantel var. Diğer çiçekli dekolteli mini
ekledim cnm bilgileri 2tane alcm dersn dahada indrm yaparım işin görülsün diye:)elbiselerin fiyatı ve beden nedir kot ve siyah olan
teşekkürler canm pileli derken böyle değil hani üstüste kumaş oluyo ya resimdeki siyah gibi istiyorum canm mini elbisede aynı şekilde olmalı Eki Görüntüle 989490
Anladım canım
Eki Görüntüle 989494
Bir de böyle bişey var. 40 beden ama kalıbı dar. Ben 34-36 bedenken giyiyordum.
yok canm daha kabarık bişi istiyorum aynısının siyahı var bende eklediğim resimdeki gibi istiyorum
teşekkür ederim canm saol ilgilendiğinn içinPeki canım inşallah bulursun istediğin gibi
istediğim gibi bişey bulamadım canm saolBendede var bedeninize uygunfiyatida cok ucuz pileli de var kumaş sortluda var konumu başa tasiyorum şimdi telden girdiğim icin resim ekleyemiyorum
böyle bişi istemiyorum canm saolelimdeki elbiseler bunlar boyları diz hizasında ama istediğiniz boyda kestirebilirsiniz elbiseler bir kez gıyıldı,siyah yakası tül detaylı gecelik sıfır denemek için bile giymedim![]()
Eki Görüntüle 989501 Eki Görüntüle 989502 Eki Görüntüle 989503 Eki Görüntüle 989504 Eki Görüntüle 989505
Eki Görüntüle 993711 böyle bir etek var bende de kat kat çok olmasa da![]()