acill pileli mini etek arıyorum/BULUNMUŞTUR.

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
merhaba arkadaşlar pileli mini etek veya dekolteli mini elbisede olur bide tayt 36 38 bedenim bana göre neler var elinizde resim ekleyin tek kişiden olsa benim için daha iyi olur ama yinede fiyat uygun olursa teklifleri değerlendiririm

Son düzenleyen: Moderatör:
$DSCF2170.jpg $DSCF2162.jpg $DSCF2160.jpg

Canım bende bunlar var. etek önden pileli mini etek, resimde çok belli değil pileleri ilgilenirsen detaylı resim çekip yüklerim. Elbiseler mini siyahın etek ucunda dantel var. Diğer çiçekli dekolteli mini

mrb bende pileli değilde böyle pullu var bide eklediğim diğerleri var bir bakın isterseniz fiyatlarda uygun.
Eki Görüntüle 989479 $007.jpg $040 (2).jpg $045 (3).jpg
1ve 2 7.5 tl 3ve 4 10 tl hepsi 36-38 e uygun yani ama tabi 40a yakın olmayan 38bedenler ve 36.5 beden olanlar için uygun hepsi.

Son düzenleme:
elbiselerin fiyatı ve beden nedir kot ve siyah olan
ekledim cnm bilgileri 2tane alcm dersn dahada indrm yaparım işin görülsün diye:) $048 (3).jpg
buarada gece giyinmek için istersen bu pullu çok güzel parlıyor diğer resimde çıkmamış ama parıl parıl çok güzel bir etek bn 34-36yım bu resimdekilerin hepsi biraz bol bana :(

Son düzenleme:
elimdeki elbiseler bunlar boyları diz hizasında ama istediğiniz boyda kestirebilirsiniz elbiseler bir kez gıyıldı,siyah yakası tül detaylı gecelik sıfır denemek için bile giymedim :34:

$kýyafet.jpg $IMG_6126.jpg $IMG_6403.jpg $IMG_6402.jpg $IMG_6368.jpg

Bendede var bedeninize uygunfiyatida cok ucuz pileli de var kumaş sortluda var konumu başa tasiyorum şimdi telden girdiğim icin resim ekleyemiyorum

Back