- 18 Kasım 2019
- 227
- 98
- Konu Sahibi guzelkralce
Merhaba. Ergenlik döneminden beri meme boyutundan şikayetciyim. Yıllardır herkesten sakladım. Mememin ne kadar küçük olduğunu hatırlatanlara sürekli yalandan, boyutundan rahatsız degılim sizde rahatsızm olmayın diyerek sert cıktım. Ama artık o kadar kafama taktım ki, memesi büyürk olan kızları dünyanın en sanslı insnaı olarak görmeye başladım. İşin iyi tarafı fizigim cok guzel. 175 boyundayım 61 kiloyum. Her gören manken gibisin der. Ama söz konusu mememe gelince herkes dalga gecer. Hatta bir keresinde arkadasımla sütyen bakarken. - senin memen yok ki neden sütyen alıyorsun dedi. orda güldüm cünkü onun teselliside memesinin büyük olması ama benim bacak boyum kadar boyu var. Ben asla alınmasın diye böyle karsılık vermedim ama ben alındım. Hem psikolojik baskı hemde benım begenmemem yüzünden ailem gizli ameliyat olmaya karar verdim. İşyerinde ağır iş yapıyorum. 1 ay agır kaldırmak yasak. Sadece müdürüme gizli bir ameliyat olacagıma 1 ay beni hafif iş vermesi için yardım isteyecegim. Kendisi erkek ama beni bir kadından daha iyi anlayacagına ve hiç sorun cıkarmayacagını dusunuyorum. Sizlere birkaç sorum olucak lütfen yardım edin
1. İstanbulda suan fiyatlar nasıl. Siz nerde oldunuz.
Vanity estetik 26 bin dedi 200 tl muayene ücreti. Fakat ameliyat olursam 200 tl yi ameliyat ücretinden kesecekler.
british klinik 30 bin dedi ön muayene ücreti yok.
1. İstanbulda suan fiyatlar nasıl. Siz nerde oldunuz.
Vanity estetik 26 bin dedi 200 tl muayene ücreti. Fakat ameliyat olursam 200 tl yi ameliyat ücretinden kesecekler.
british klinik 30 bin dedi ön muayene ücreti yok.