• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill lütfenn yardım edinn :((

ssylg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
84
16
98
34
Klomen kullandım 11 gün öncede çatlatma iğnesi oldum. Belim ve sol yumurtalığımda ağrı vardı . 4 gün geciktim ve bugün akıntıyla birlikte kahverengi leke gelmiş sizce bu ne demek kafamda deli sorular ... Ne yapacağım şimdi sizce gebelik oluşmuş mudur yoksa regl mi olacağımm

Yardımcı olabilecek hiç kimse yok muuu

Canm gebelik midir bilmiyorum ama bnce ewde test yap 4fun gecmis bnm 2gun falan gecmisti hmn cikti ewde test yapmistim gecmis olsun

Klomen kullandım 11 gün öncede çatlatma iğnesi oldum. Belim ve sol yumurtalığımda ağrı vardı . 4 gün geciktim ve bugün akıntıyla birlikte kahverengi leke gelmiş sizce bu ne demek kafamda deli sorular ... Ne yapacağım şimdi sizce gebelik oluşmuş mudur yoksa regl mi olacağımm
yerleşme lekeleri olabilir bi doktoruna görün canım bi an önce.

Canım evde bir hamilelik testi yaptır en basiti silikte olsa hamileysen çıkıyor,ilk fırsatta da kan testi yaptır ,umarım hamilesindir ama olmasada üzülme belki doğru zamanı bekliyodur.

Canım evde bir hamilelik testi yaptır en basiti silikte olsa hamileysen çıkıyor,ilk fırsatta da kan testi yaptır ,umarım hamilesindir ama olmasada üzülme belki doğru zamanı bekliyodur.
Hemen gidip bi test alıyım negatif çıkmasındanda çok korkuyorum üçüncü yıla girdik hep hüsranla karşılaştım

Hepinize çok çok teşekkür ederim

Malesef kaybettim bebeğimi sevinç ve hüzün bi arada oldu

Back