- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
Ama şampuanla sabun aynı değilki? Yani şampuan daha cabuk çıkmıyormu?Allah aşkına oğlumu yıkarken ağzına burnuna kaçıo sampuan
Burnundan baloncuk çıkıyo ne olacak allah aşkına
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık
Gerçekten bişey olmaz kalıplaşmışsa telindeAma şampuanla sabun aynı değilki? Yani şampuan daha cabuk çıkmıyormu?
Arkadaşım, aklımla oynama benim, şaka mı yapıyorsun ? Hepimizin ağzına burnuna bir yerlerine giriyor mu meret ölmedik yaşıyoruz Allah'a şükür...? Ağzına gelen bir parça sabunun seni öldürecgini düşünüyorsan lütfen acile değil psikologa git çünkü takıntılı gördüm seniElime tükürdüm, parmağımla basınka kopükcüklere uzanıyo böyle birde tükürük kaygan yani elime sürdüm resmen, gitmeyeyimmiiii doktora ? Çalkaladım sıcak suylada çalkaladım ama halen aynı? Karnım falan ağırmıyor ama ?
112 yi ara hemen olduğun yere çömel gelmelerini bekle. Sakın ağzına elini götürme sakın.
+100000Arkadaşım, aklımla oynama benim, şaka mı yapıyorsun ? Hepimizin ağzına burnuna bir yerlerine giriyor mu meret ölmedik yaşıyoruz Allah'a şükür...? Ağzına gelen bir parça sabunun seni öldürecgini düşünüyorsan lütfen acile değil psikologa git çünkü takıntılı gördüm seni
Elime tükürdüm, parmağımla basınka kopükcüklere uzanıyo böyle birde tükürük kaygan yani elime sürdüm resmen, gitmeyeyimmiiii doktora ? Çalkaladım sıcak suylada çalkaladım ama halen aynı? Karnım falan ağırmıyor ama ?
tükürünce yani köpük gibi, birde baloncuklar patlıyo resmen ses çıkıyo
Ya bilmiyorum duştayken sabun yutmuş olabilirim yani yüzümü sabunladıktan sonra su verirken acaba ağzımamı geldi? Bu tehlikelimidir?? Yani çok değil ama tükürünce yani köpük gibi, birde baloncuklar patlıyo resmen ses çıkıyo ama az yani abartılı yazmayayımda? Bu tehlikelimidir?
Buarada zeytinyağlı olduğu içinmi gitmiyor acaba ağzımdan? Sirkeylemi çalkalasam agzımı? Yağı ne çözer?
Bekliyorum..EE naptın
Neyi bekiliyorsun geçtimiBekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?