• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill, hastaneye gideyimmi?

Allah aşkına oğlumu yıkarken ağzına burnuna kaçıo sampuan :bicak:
Burnundan baloncuk çıkıyo ne olacak allah aşkına
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık:deli:

Buarada zeytinyağlı olduğu içinmi gitmiyor acaba ağzımdan? Sirkeylemi çalkalasam agzımı? Yağı ne çözer?

Elime tükürdüm, parmağımla basınka kopükcüklere uzanıyo böyle birde tükürük kaygan yani elime sürdüm resmen, gitmeyeyimmiiii doktora ? Çalkaladım sıcak suylada çalkaladım ama halen aynı? Karnım falan ağırmıyor ama ?
Arkadaşım, aklımla oynama benim, şaka mı yapıyorsun ? Hepimizin ağzına burnuna bir yerlerine giriyor mu meret ölmedik yaşıyoruz Allah'a şükür...? Ağzına gelen bir parça sabunun seni öldürecgini düşünüyorsan lütfen acile değil psikologa git çünkü takıntılı gördüm seni

Arkadaşım, aklımla oynama benim, şaka mı yapıyorsun ? Hepimizin ağzına burnuna bir yerlerine giriyor mu meret ölmedik yaşıyoruz Allah'a şükür...? Ağzına gelen bir parça sabunun seni öldürecgini düşünüyorsan lütfen acile değil psikologa git çünkü takıntılı gördüm seni
+100000

Elime tükürdüm, parmağımla basınka kopükcüklere uzanıyo böyle birde tükürük kaygan yani elime sürdüm resmen, gitmeyeyimmiiii doktora ? Çalkaladım sıcak suylada çalkaladım ama halen aynı? Karnım falan ağırmıyor ama ?

Bu nasıl bir sabunmuş.
git sen doktora rahat edemiyeceksin

Ya bilmiyorum duştayken sabun yutmuş olabilirim yani yüzümü sabunladıktan sonra su verirken acaba ağzımamı geldi? Bu tehlikelimidir?? Yani çok değil ama tükürünce yani köpük gibi, birde baloncuklar patlıyo resmen ses çıkıyo ama az yani abartılı yazmayayımda? Bu tehlikelimidir?

Buarada zeytinyağlı olduğu içinmi gitmiyor acaba ağzımdan? Sirkeylemi çalkalasam agzımı? Yağı ne çözer?

Biraz takıntılarınız var heralde..
Ağzınızda farklı bir tat var mı?
Diş teli hiç kullanmadım da yıkanırken ağzınızı sabun dolacak kadar açmıyorsanız bir şey olacağını sanmam, diş teline gelme ihtimaline karşı da bol bol çalkalayın art arda. Ama yok ben rahat edemicem diyorsanız siz biliyorsunuz yaşadığınızı gidin doktora.

buarada neden şaka yaptığımı zannediyorsunuz? Sanki çok tuhaf bir soruda

Back