Acaba sabun kuruyunca kalıplaşıyoruya, acaba agzımda tellerde var, orda mı duruyo acaba ve sıcak suyla çalkalasam yeterlimidir? Ve kaç kere yapayım?Bişey olmaz ağzını güzelce çalkala... Bir kalıp sabunu yemiş olsan tamam da hafif köpüğü yutmussun... En fazla ishal yapar
Bir insan sagligini tehdit edecek kadar ne kadaf sabun yiyebilir ki
Yediyseniz de doktora degil de bir psikologa gidin.
Bir kere bu kadar endişe yaparsan olmayacağı varsa da olur ... Tellere girmiş olabilir hiç tel kullanmadım ılık suyla çalkala yeterli... Sabun kuruyunca kalıp Hale gelmesi için belirli bir kütlesi olması gerekiyor... Yoğurt ye madem korkuyorsn, korkulacak bişey yok ... Ben kendimi köpüklerken çok fazla gelir ağzıma daha ölmedimAcaba sabun kuruyunca kalıplaşıyoruya, acaba agzımda tellerde var, orda mı duruyo acaba ve sıcak suyla çalkalasam yeterlimidir? Ve kaç kere yapayım?
Doktora git Allah aşkınaBuarada sabun zeytinyağlı defnesabunu. Tuhaf bir köpük varya. Bu sabundanda olsa Birşey olmaz değilmi?????
Elime tükürdüm, parmağımla basınka kopükcüklere uzanıyo böyle birde tükürük kaygan yani elime sürdüm resmen, gitmeyeyimmiiii doktora ? Çalkaladım sıcak suylada çalkaladım ama halen aynı? Karnım falan ağırmıyor ama ?Doktora git Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?